Bugün tüp Bebek Transferi Yaptıran Arkadaşlar

Dilekr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
642
223
25
Bugün transferim oldu. Siz neler yapıyorsunuz ben yatıyorum. Neler yememiz neler yemememiz gerekiyor konuşalım

Hayırlı olsun inşallah, bol bol dinlen saat başı 5-10 dakika hafif haraket et canım ev içinde

saat başı kan akışı olması önemli, bir kaç adımda olsa haraket etmek iyi gelir

Bugün transferim oldu. Siz neler yapıyorsunuz ben yatıyorum. Neler yememiz neler yemememiz gerekiyor konuşalım
Ilk 2 gun yattim sonra ise gittim. Cok sukur bebegim 15 aylikcok yatmak iyi degil günlük yasamina dön sadece agir kaldirma egilme ani hareket yapma demisti doktorum

Öncelikle transferiniz hayırlı olsun bebisiniz şuan içinizde size tutunmaya çalışıyor kendi tecrubemden bahsedeyim size ben iki kere transfer oldum birinde kızımı diğerinde oğlumu kucağıma aldım şanslı kişilerdenim açıkçası bu konuda kızımda ev içinde hareket etmiştim ağır işler olmamak kaydıyla transferden 2 hafta önce kabak çekirdeği ananas yemiştim psikolojik olarak etkilesin diye en azından oğlumda da çalışiyordun cuma transfer oldum pazar avmeye gidip kendime bir beden büyük şeyler aldım çünkü hamile kalınca kilo alırim ilk aylar giyerik diye buda totemim benim pazartesi iş başı yaptim çünkü biliyorum kan akışı ne kadar çok olursa embriyo o kadar iyi tutunur inşallah sizde kavuşursunuz.

Teşekkür ederim Allah razı olsun bugün sonucu öğrenmeye gittik 9.günüm beta hcg 7.77 çıktı sınırda dediler inşallah iki gün sonra yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…