- Konu Sahibi TupBebekAnnesi2020
-
Kizlarr transferin ilk gunu sayiliyormuuInsaAllah
Hayır, bir sonraki gün 1. Gün sayılıyorKizlarr transferin ilk gunu sayiliyormuu
Tesekkur ederimHayır, bir sonraki gün 1. Gün sayılıyor
Belirtisi olmayanda hamile kaliyo skma canini test gunun ne zamanMerhaba,
Benim de 6. Günüm. Hiç bir belirti yok. Yani en azından beta hcg artması gerektiği için sıcak basması, vücut ısı yükselmesi olur belki diyorum ama hiç bir şey yokof çok sıkıldım umutlarımın her seferinde sönmesinden rabbim hepimize yardım etsin
Test günüm 28 Temmuz ama pek olumlu düşünemiyorum. Daha önce tutmuştu ama düşükle sonuçlanmıştı. Bir öncekinde de kimyasal gebelik yaşamıştım.Belirtisi olmayanda hamile kaliyo skma canini test gunun ne zaman
Hoc caninin skma kaderde varsa olur bnmde hic belirtim yok suanTest günüm 28 Temmuz ama pek olumlu düşünemiyorum. Daha önce tutmuştu ama düşükle sonuçlanmıştı. Bir öncekinde de kimyasal gebelik yaşamıştım.moralim bozuldu. Bu sefer daha inançlı başlamıştım ama bilmiyorum. Hiç bir şey hissetmiyorum. pek öyle belirteye kafa yormam ama, düşük yaptığım zamanki tutduğunda, vücut ısımın arttığını ve sıcak basması yaşadığımı hatırlıyorum. O yüzden sanırım karamsarlığa kapıldım
Çok sağol canım, inşallah güzel sonuçlar alırızHoc caninin skma kaderde varsa olur bnmde hic belirtim yok suan
InsaAllahÇok sağol canım, inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba , nedir Son durum açaba okudum baya etkilendim. Umarım gebelik gerçekleşmiştir3 Haziran 15:20 de transferim gerçeklesti. Transfer gününü saymazsak bugun 4.gün. Forumda arkadaşlar hep kasık ağrısı, göğüs şişkinliği, yorgunluk gibi bir çok belirti yasadigini paylasmiş. Onları okuyunca gözyaşlarıma hakim olamiyorum. Benim hiç belirtim olmadı. Sanki hiç işlem yapılmamış gibiyim.
12 haftalik hamileyimMerhaba , nedir Son durum açaba okudum baya etkilendim. Umarım gebelik gerçekleşmiştir
merhaba bende salı günu trasfer oldum bedede belirti yok sizin sonuç ne olduHoc caninin skma kaderde varsa olur bnmde hic belirtim yok suan
Merhaba yurt disinda nerede yaptirdiniz acaba?ben yurt dışındayım burada transfer sonrası yatırmıyorlar direkt ayağa kalktım arabayla eve geldim.evim 4.kat asansörsüz . Eve gelince uzandım,ilk gün hiç iş yapmadım yemeğimi önceden ayarlamıştım,3 gün zorlamadım kendimi sonraki günler normale döndüm ama çalışmıyordum zaten.özel hiç birşey yapmadım pozitif düşünmeye çalıştım sadece.Vakti zamanı gelince olacağı varsa oluyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba 3. Gün taze transfermiydiMerhabalar,
Ben 38 yaşındayım. İki yıllık evliyim. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve şu an 28 haftalık hamileyim.
Öncesinde normal yollardan bir düşüğüm, bir dış gebeliğim ve aşılamadan negatif bir sonucum var.
İlk tüp bebek denememde şükürler olsun ki hamile kaldım. Tüp bebek sürecinin ne kadar zorlu olduğunu yaşamayan bilmez, kullanılan ilaçlar ve o ilaçların insan üzerinde yarattığı etki vs.. Bana 3.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra 12 gün sabretmek çok zordu ve dayanamayıp neredeyse 5. günden itibaren test yapmaya başladım. Fakat herhangi bir sonuç alamadım. Test yapmaya devam ettim ve 7. günde silik çizgiyi görünce dünyalar benim oldu. Bu zorlu süreçte kendime söz verdim eğer hamileliğim sağlıklı ilerler ise başkalarına da yardımcı olabilmek adına bu fotoğrafı yayınlayacaktım.Umarım size yardımcı olabilirim.Herkesin 7. günde çıkacak diye bir durum söz konusu değil elbette sadece kendi yaşadığımı paylaşmak istedim. Son bir hatırlatma hayal kırıklığına uğramamak için doktorlarımızın söylediği gibi 12. günden önce test yapmamaya dikkat etmeliyiz. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Eki Görüntüle 2651038
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?