Bugün transferimin 4. günü hic bir belirti olmaması normal mi?

Merhaba,
Benim de 6. Günüm. Hiç bir belirti yok. Yani en azından beta hcg artması gerektiği için sıcak basması, vücut ısı yükselmesi olur belki diyorum ama hiç bir şey yok of çok sıkıldım umutlarımın her seferinde sönmesinden rabbim hepimize yardım etsin

Belirtisi olmayanda hamile kaliyo skma canini test gunun ne zaman

Belirtisi olmayanda hamile kaliyo skma canini test gunun ne zaman
Test günüm 28 Temmuz ama pek olumlu düşünemiyorum. Daha önce tutmuştu ama düşükle sonuçlanmıştı. Bir öncekinde de kimyasal gebelik yaşamıştım. moralim bozuldu. Bu sefer daha inançlı başlamıştım ama bilmiyorum. Hiç bir şey hissetmiyorum. pek öyle belirteye kafa yormam ama, düşük yaptığım zamanki tutduğunda, vücut ısımın arttığını ve sıcak basması yaşadığımı hatırlıyorum. O yüzden sanırım karamsarlığa kapıldım

Hoc caninin skma kaderde varsa olur bnmde hic belirtim yok suan

Merhaba , nedir Son durum açaba okudum baya etkilendim. Umarım gebelik gerçekleşmiştir

Merhaba yurt disinda nerede yaptirdiniz acaba?

Benim de 4.gjnum 1 adet 6.gun embriyosu transfer edildi ama hic ama hic belirtim yok cok korkuyorum

Benim daha transfer günüm belli değil. 12 Kasım da belli olacak inşallah isteyen dileyen herkese nasip olur annelik. 3 tane embriyom donduruldu bakalım kaçı transfer olacak, olanlar tutacak mı hakkımızda hayırlısı.

Merhaba 3. Gün taze transfermiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…