Hayırlı olsun canım hamilesinMerhaba, 1 sene önce hamile.kalip bebeğin kalbi atmadığı ocin kaybettim. 1 haftadır regl alındım sökülmedi koyu kahve gekiyor ama akmiyor kesinlikle ve gecen hamileligimde olan siddetli.gogus ve yumurtalik agrisi devam. 7 gun sonunda sokulmeyince bugun test yaptim adi Fortest
Fotograftakine göre sizce hamile miyim?
kizlar adetim 29 nisan acaba nezaman kan testi yaptirsam cikarki ovuyasynum 7-8-9-10 tarihlerinde oldu en son iliskimde 10 nisan oldu ama simdi sol kasigimda agri var bi kez hamile kaldim cocugun kalbi durdu
20sini bekle bencekizlar adetim 29 nisan acaba nezaman kan testi yaptirsam cikarki ovuyasynum 7-8-9-10 tarihlerinde oldu en son iliskimde 10 nisan oldu ama simdi sol kasigimda agri var bi kez hamile kaldim cocugun kalbi durdu
ya aynen benimde sol kasigima ara ara agri giriyor benimde 26si bat. Acaba bu kasik agrisi hamilelik belirtisi mi bende cok merak ediyorumkizlar adetim 29 nisan acaba nezaman kan testi yaptirsam cikarki ovuyasynum 7-8-9-10 tarihlerinde oldu en son iliskimde 10 nisan oldu ama simdi sol kasigimda agri var bi kez hamile kaldim cocugun kalbi durdu
insallah canimmBenimkinin kalp atışını hic alamamıştık umarım 2 mız de hamileyizdir ve sağlıkla kucağınıza aliriz
ben hep uc gun erken oluyirum gecen defada reglime 5 gun kala oyredim adetden hemen sonra kalmisdimya aynen benimde sol kasigima ara ara agri giriyor benimde 26si bat. Acaba bu kasik agrisi hamilelik belirtisi mi bende cok merak ediyorum
Canım kaç gün geçti adetinBenimkinin kalp atışını hic alamamıştık umarım 2 mız de hamileyizdir ve sağlıkla kucağınıza aliriz
Yumurtlaman o tarihlerden birinde olduysa beklenen adetin 29 nisanda olamaz ki o tarih çok geç. Yumurtlamadan 14-16 gün sonra regl olunur. Ama test yapmak için erken. En erken 21-22 nisan gibi yapmalısınkizlar adetim 29 nisan acaba nezaman kan testi yaptirsam cikarki ovuyasynum 7-8-9-10 tarihlerinde oldu en son iliskimde 10 nisan oldu ama simdi sol kasigimda agri var bi kez hamile kaldim cocugun kalbi durdu
Adetini belirttiğim gibi 7 gün önce akıntı başladı ama kopkoyu kahve ve hic sökülmedi ağrı var yumurtalıkta ve göğüste, tam sokulecek diyorum yok akıntı gbi ped e gelmiyor bile sadece silince kağıda geliyor benim normalde litrelerce olurCanım kaç gün geçti adetin
ben erken yumurtuyorum ovulyasyon testinde cift cizgi cikmisdiYumurtlaman o tarihlerden birinde olduysa beklenen adetin 29 nisanda olamaz ki o tarih çok geç. Yumurtlamadan 14-16 gün sonra regl olunur. Ama test yapmak için erken. En erken 21-22 nisan gibi yapmalısın
Merhaba, 1 sene önce hamile.kalip bebeğin kalbi atmadığı ocin kaybettim. 1 haftadır regl alındım sökülmedi koyu kahve gekiyor ama akmiyor kesinlikle ve gecen hamileligimde olan siddetli.gogus ve yumurtalik agrisi devam. 7 gun sonunda sokulmeyince bugun test yaptim adi Fortest
Fotograftakine göre sizce hamile miyim?
Benimde öyle oldu geçen ay çok az az oldum ne oluyor dedim 25 inde kahverengi kan geldi gece 1 2 damla kesildi adetime 4.5 gün varken idrar testi yaptım çok silikti git gide koyulaştı hatta adetime 2 gün varken kan verdim 5.1 çıktı değerim adetimin 2 günü tekrar verdim 59.3 çıktıAdetini belirttiğim gibi 7 gün önce akıntı başladı ama kopkoyu kahve ve hic sökülmedi ağrı var yumurtalıkta ve göğüste, tam sokulecek diyorum yok akıntı gbi ped e gelmiyor bile sadece silince kağıda geliyor benim normalde litrelerce olur
Çok sevindim ya hadi gözünüz aydın inşallah yrn bir kutlama yaparız hem eşimin doğumgünü ona hediye olurBenimde öyle oldu geçen ay çok az az oldum ne oluyor dedim 25 inde kahverengi kan geldi gece 1 2 damla kesildi adetime 4.5 gün varken idrar testi yaptım çok silikti git gide koyulaştı hatta adetime 2 gün varken kan verdim 5.1 çıktı değerim adetimin 2 günü tekrar verdim 59.3 çıktı