Bugun test yaptim size hamile miyim?

ben erken yumurtuyorum ovulyasyon testinde cift cizgi cikmisdi
Tamam doğrudur erken yumurtluyosundur da benim demek istediğim adet döngünün neresinde yumurtlarsan yumurtla, o yumurtlamadan 14-16 gün sonra regl olursun. sadece adet düzensizliğine sebep olacak bir hastalık varsa o zaman regl günün kayar bundan bahsediyorum

Tamam doğrudur erken yumurtluyosundur da benim demek istediğim adet döngünün neresinde yumurtlarsan yumurtla, o yumurtlamadan 14-16 gün sonra regl olursun. sadece adet düzensizliğine sebep olacak bir hastalık varsa o zaman regl günün kayar bundan bahsediyorum
tamamdir canim benim anladim simdi

Merhaba, 1 sene önce hamile.kalip bebeğin kalbi atmadığı ocin kaybettim. 1 haftadır regl alındım sökülmedi koyu kahve gekiyor ama akmiyor kesinlikle ve gecen hamileligimde olan siddetli.gogus ve yumurtalik agrisi devam. 7 gun sonunda sokulmeyince bugun test yaptim adi Fortest
Fotograftakine göre sizce hamile miyim?
Benimkide aynen boyle kan sonucunu bekliyorum siz verdiniz mi veya geldi mi kan sonucunuz.

Merhaba, bugün kan verdim, sonuç 47.81 hcg çıktı ama bu normal karşılanmadı regl tarihine göre.. Doktorum kendisi düşecek bir bebek olabilir takip edelim dedi pazartesi tekrar kan vereceğim ve bakacak. Kısmet bakalım ama ben umudu kestim ne yalan soyleyeyim..saglik olsun🤷🏻‍♀️

Şimdi sitede hcg değerleri çok daha dusuk olan ve sağlıklı gebelik yaşayanları okuyunca bir umut doldu. Allahim saglikla gelecekse naaip etsin bu bebegi🙏

Haqqimizda herseyin hayirlisi olsun egr o bebek dunyaya goz acmaya karaliysa ona kimse karisamaz Insallah dualarimiz kabl olsun

Değerim 300 e çıktı 1 hafta sonra gidip kese kontrolü yaptıracağız. Inşallah sağlıkla buyur girdik bir yola bakalim🙏💙

ABC06AED-72EF-4C3F-951B-5E5FB20AE0F7.jpeg

Merhaba bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha adetime 7 gün var hamilemiyim acaba
Resim atabilirsen iyi olur, ama konu sahibininki gibiyse vardır ,yasak kalkınca kana bsktirin birde, hayirli olsun.

3 tane yaptım bi inanamadım cnkü ama adetime daha 7 gün var bu kadar erken Çıkması normal mi sizce bu arada teşekkür ederim insallah hamileyimdir

X