Çok sevindim sağlıkla kucaklayın insallahCanım hayırlısı olsun bende 3 gün önce evde test yaptım aynı böyle çıktı sonuç. Hemen yarın kan testi ne gittim yaklaşık 5 hafta hamileymişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim sağlıkla kucaklayın insallahCanım hayırlısı olsun bende 3 gün önce evde test yaptım aynı böyle çıktı sonuç. Hemen yarın kan testi ne gittim yaklaşık 5 hafta hamileymişim
Tamam doğrudur erken yumurtluyosundur da benim demek istediğim adet döngünün neresinde yumurtlarsan yumurtla, o yumurtlamadan 14-16 gün sonra regl olursun. sadece adet düzensizliğine sebep olacak bir hastalık varsa o zaman regl günün kayar bundan bahsediyorumben erken yumurtuyorum ovulyasyon testinde cift cizgi cikmisdi
tamamdir canim benim anladim simdiTamam doğrudur erken yumurtluyosundur da benim demek istediğim adet döngünün neresinde yumurtlarsan yumurtla, o yumurtlamadan 14-16 gün sonra regl olursun. sadece adet düzensizliğine sebep olacak bir hastalık varsa o zaman regl günün kayar bundan bahsediyorum
Ay valla mı çok güzel süpriz olurÇok sevindim ya hadi gözünüz aydın inşallah yrn bir kutlama yaparız hem eşimin doğumgünü ona hediye olur
inşallah canım çok bekledik :) inşallah sağlıkla gelirÇok sevindim sağlıkla kucaklayın insallah
Benimkide aynen boyle kan sonucunu bekliyorum siz verdiniz mi veya geldi mi kan sonucunuz.Merhaba, 1 sene önce hamile.kalip bebeğin kalbi atmadığı ocin kaybettim. 1 haftadır regl alındım sökülmedi koyu kahve gekiyor ama akmiyor kesinlikle ve gecen hamileligimde olan siddetli.gogus ve yumurtalik agrisi devam. 7 gun sonunda sokulmeyince bugun test yaptim adi Fortest
Fotograftakine göre sizce hamile miyim?
hamile olduguna sevindim canim bŞimdi sitede hcg değerleri çok daha dusuk olan ve sağlıklı gebelik yaşayanları okuyunca bir umut doldu. Allahim saglikla gelecekse naaip etsin bu bebegi
Resim atabilirsen iyi olur, ama konu sahibininki gibiyse vardır ,yasak kalkınca kana bsktirin birde, hayirli olsun.Merhaba bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha adetime 7 gün var hamilemiyim acaba
Hamilelik var büyük ihtimal ikinci çizgi net hayırlı olsun,birde hastaneye gidin kontrole baksınlar,darısı tüm isteyenlerin basina
Erken yumurtlama olmustur,o yuzden bu kadar erken cikmistir, hayirli olsun