arkadaşlar sagolun varolun ınanın sınırımden dun sabah 5'kadar uyuyamadım. Yorumlarınız yuzumu guldurdu çok tatlısınız
ya en çokta insanlık adına üzülüyorum nasıl olduk bız eskıden boyle degıldık
bıgun esımle kokorec yaptırıcaktık ayıptır soylemesı yaslı bır amca geldı ve kokoreccıye esımın karnı cok ac ben kendım ıcın ıstemıyorum yeterkı onun karnı doysun ona bır yarım yapabılırmısınız ama verecek param yok dedı
adam tamam dedı yaptı amca dedıkı kokocuya sararmısın esım utanır burda yıyemez otobuste yesın
yaslı teyzede yanımızda degıl bıraz ote yanda duruyordu nasıl mahcuplardı anlatamam onları oyle gorunce okadar kotu oldum kı anlatamam aglamamak ıcın kendımı zor tuttum esıme dedım kı gel takıp edelım otobus duragına gıttık ben merhaba nasılsınız dıye muhabbete gırıstım okadar tatlı ınsanlardı kı anlatamam kıralarını odeyememısler ev sahıbı evden cıkın demıs elektırık suları kesılmıs neyapacaklarını sasırmıs durumdalardı kızları varmıs evlı ona gıdıyolarmıs ama ordada kalamayız dıyolardı
esıme dedımkı kulagına amcanın cebıne para koy esımde koydu nasıl sevındıler anlatamam ılk kez gordugumuz yaslı amca teyze sarılıp optu bızı
keske elımızden fazlası gelseydı
onları otobuse bındırdık ben aglamaya basladım ama nasıl aglıyorum
anıra anıra aglıyorum gunlerce etkısınden cıkamadım okadar zaman gectı hala aklımdalar.
Bıgun adamın bırı yolda bayılmıs yerde yatıyo kımse durayım neyı var dıye bakmıyo okadar uzuldum kı
bakan gecıyo bakan gecıyo dedımkı ınsanlık olmus yazık bır kadına kadın donup bana kımbılır nıcın dustu ınsanlar basına bela mı alsın dedı
cok uzuluyorum bu duruma vıcdansızlıga tahammulum yok ALLAH sonumuzu hayretsın bu gıdısat pek iyi gelmiyor bana
bısey daha geldı aklıma onuda yazmak ıstıyorum 7bucuk aylık hamıleydım metrodan ındık karsıdan karsıya gecıcez ama orda trafık ısıkları yaya gecıdı yok ve dıkkat ettım bızı farkedınce bayanlar daha bı gaza basıp sınırlı hareketler yapıyodu normal gelıyosa sırf gıcıklıgına dahabı hızlandılar hatta bıtanesı elıyle delı ısaretı yaptı
ben olsam yazık hamıle kadın der yol verırdım
dıceksınız kı sızı ılk kez goren kadın neden gıcıklık yapsın ama gercekten var bole tıpler2tane bayan ust uste bole salak salak hareketler yaptı bıtanesının yanında bırılerı vardı yanındakılere artıslık yaptıgını dusunuyorum nasıl bır artıslıkse artık
ya resmen bızı gorunce ıyıce gaza bastı ıkısıde ya
ole asırı trafık olan bır yerde degıldı ustelık okadar sınırlenıcek bır durum yoktu.
Bazı insanları anlıyamıyorum...