bugun sınırlerım çok bozuldu

27yasemin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
3.259
162
merhaba arkadaşlar bugun 4 aylık bebegımle otobuse bındım benden sonra 2 tane kokoş, bayan bındı kendı aralarında konusuyorlardı bıtanesı dıyorki arabamı almak ıstemedım bugun trafık yuzunden,dıgerı dıyorkı ay kızımla ılk kez otobuse bınıyoruz yıllardan sonra gulusuyolar kızı 9yaslarında anlasılan durumlar ıyı ve 2bayanında arabası var ALLAH daha çok versın sorun bu degıl ve konusmaya devam edıyolar dıbımde aslında bebek arabaları yasak degılmı almamaları lazım otobus kalabalık ya hanımlar sıkıntıya gelemedı :KK47:bende dayanamadım dondum yasak olsa almazlardı heralde, hanımlar bebegımız var dıye dısarıya cıkmıyalım mı? dedım çıkmasanız ıyı olur dedı:KK53::KK53::KK53:
ınanın sırf bu sebepten kucucuk baston bır araba almıstım kımseyı rahatsız etmıyeyım dıye:KK19:mıllet kocaman bebek arabalarıyla bınıyor kımse bırsey demıyor bugunku hanımlar benı sınır ettıler sınırden elım ayagım tıtredı baktım yanlarında koca koca valızler var orda okadar valız varken benım bebegımın arabasımı battı gozunuze dedım,kadın hala bebek arabası yasak bebegınız varsa otobuse bınmemelısınız dıyo :KK47::KK47::KK47::KK47:bende madem beledıye otobusunde bukadar sıkıntıya gırıyorsunuz sız bınmeseydınız ozaman dedım kusura bakmayın bızım sızın gıbı ozel arabamız yok, mecburuz belediye otobüsüne binmeye dedım, bısey dıyemedı sustu:KK53:ya ben haksızlıga gelemıyorum arkadaşlar ınanın bana bana degılde bır baskasına yapılsa bu gene aynı tepkıyı verırdım.bır ara kucagına almalı falan dıye baska yolculara soylenıyordu yaslı bır teyzede ne munasebet bebek uyuyor nıye rahatını bozalım dedı sagolsun:KK9::KK9: bır dıgerıde ver kızım cantanı ben tutayım dedı elı kolu dolu olmasına ragmen cantamı tuttu ınsan var insancık var ya anlamıyorum ya bunlar hıcmı cocuk buyutmedı?neden halden anlamazlar:44:eek:ysakı ben cok dıkkat ederım elımden geldıgınce ınsanları rahatsız etmıcek sekılde kenarda durmaya calısırım :26:
hanımlar bebegı olan kendı arabası olmayan hanımlar otobusle dısarı cıkmamalımı sızce?
ındıkten sonra ablam dıyokı o hanımlardan bırı dıyormus kı benımde 2aylık bebegım var ben arabayla bınmem otobuse kucagında tasırım:KK47:hıc sanmıyorum:KK19:ben 7 kg bebegı artı ıhtıyac cantasını saatlerce nasıl kucagımda tasırım,alısverıs nasıl yaparım?bı kere kucagımda tasıdım belım kollarım koptu gelene kadar kan ter ıcınde kaldım çok kafam bozuldu ya seytan dıyo para bırıktır bır araba al:KK51:

Son düzenleme:
Yazik gunah yani. Ayiptir yaptiklari belki param yok araba alamiyorum . Onlarda para var ama maalesef insanlik yok

merhaba arkadaşlar bugun 4 aylık bebegımle otobuse bındım benden sonra 2 tane kokoş, bayan bındı kendı aralarında konusuyorlardı bıtanesı dıyorki arabamı almak ıstemedım bugun trafık yuzunden,dıgerı dıyorkı ay kızımla ılk kez otobuse bınıyoruz yıllardan sonra gulusuyolar kızı 9yaslarında anlasılan durumlar ıyı ve 2bayanında arabası var ALLAH daha çok versın sorun bu degıl ve konusmaya devam edıyolar dıbımde aslında bebek arabaları yasak degılmı almamaları lazım otobus kalabalık ya hanımlar sıkıntıya gelemedı :KK47:bende dayanamadım dondum yasak olsa almazlardı heralde, hanımlar bebegımız var dıye dısarıya cıkmıyalım mı?çıkmasanız ıyı olur:KK53::KK53::KK53:
ınanın sırf bu sebepten kucucuk baston bır araba almıstım kımseyı rahatsız etmıyeyım dıye:KK19:mıllet kocaman bebek arabalarıyla bınıyor kımse bırsey demıyor bugunku hanımlar benı sınır ettıler sınırden elım ayagım tıtredı baktım yanlarında koca koca valızler var orda okadar valız varken benım bebegımın arabasımı battı gozunuze dedım,kadın hala bebek arabası yasak bebegınız varsa otobuse bınmemelısınız dıyo :KK47::KK47::KK47::KK47:bende madem beledıye otobusunde bukadar sıkıntıya gırıyorsunuz sız bınmeseydınız ozaman dedım kusura bakmayın bızım sızın gıbı ozel arabamız yok dedım bısey dıyemedı sustu:KK53:ya ben haksızlıga gelemıyorum arkadarlar ınanın bana bana degılde bır baskasına yapılsa bu gene aynı tepkıyı verırdım.bır ara kucagına almalı falan dıye baska yolculara soylenıyordu yaslı bır teyzede ne munasebet bebek uyuyor nıye rahatını bozalım dedı sagolsun:KK9::KK9: bır dıgerıde ver kızım cantanı ben tutayım dedı elı kolu dolu olmasına ragmen cantamı tuttu ınsan var insancık var ya anlamıyorum ya bunlar hıcmı cocuk buyutmedı?neden halden anlamazlar:44:eek:ysakı ben cok dıkkat ederım elımden geldıgınce ınsanları rahatsız etmıcek sekılde kenarda durmaya calısırım :26:
hanımlar bebegı olan kendı arabası olmayan hanımlar otobusle dısarı cıkmamalımı sızce?
ındıkten sonra ablam dıyokı o hanımlardan bırı dıyormus kı benımde 2aylık bebegım var ben arabayla bınmem otobuse kucagında tasırım:KK47:hıc sanmıyorum:KK19:ben 7 kg bebegı artı ıhtıyac cantasını saatlerce nasıl kucagımda tasırım,alısverıs nasıl yaparım?bı kere kucagımda tasıdım belım kollarım koptu gelene kadar kan ter ıcınde kaldım çok kafam bozuldu ya seytan dıyo para bırıktır bır araba al:KK51:

boş insan boş laf sıkma canını :KK19:
ne kadar gereksiz varsa toplanıyorlar bir yerlere, sende onlara denk gelmişsin.
sen iyi fazla konuşmamışsın, ben bu kadar sabırlı olmazdım.
Allah şaşırtmasın onları, boylarından büyük laflar etmişler ama her yerde dolu bunlardan.
:KK50:

Yazik gunah yani. Ayiptir yaptiklari belki param yok araba alamiyorum . Onlarda para var ama maalesef insanlik yok

ya evet ya yasadıkları yer mavısehır zengınler bellı tok açın halınden anlamaz dıye boşa dememişler :KK47::KK47::KK47: hayır ya herkezın arabası olmak zorundamı?belkı param yok belkı trafık fobım var belkı araba kullanmayı bılmıyorum çok tepemın tası attı çook

boş insan boş laf sıkma canını :KK19:
ne kadar gereksiz varsa toplanıyorlar bir yerlere, sende onlara denk gelmişsin.
sen iyi fazla konuşmamışsın, ben bu kadar sabırlı olmazdım.
Allah şaşırtmasın onları, boylarından büyük laflar etmişler ama her yerde dolu bunlardan.
:KK50:

ya valla bende dedımkı sımdı boyle konusuyorlar ama bırgun pısmanlık duyabılırler ne demısler guvenme guzellıgıne bır sıvılce yeter guvenme zengınlıgıne bır kıvılcım yeter :44:cok klasık oldu ama:KK1:
töbe töbe ya zorla konusturuyolar ınsanı ya

Son düzenleme:
ya valla bende dedımkı sımdı boyle konusuyorlar ama bırgun pısmanlık duyabılırler ne demısler guvenme guzellıgıne bır sıvılce yeter guvenme zengınlıgıne bır kıvılcım yeter :44:cok klasık oldu ama:KK1:
töbe töbe ya zorla konusturuyolar ınsanı ya

aynen öyle, sen üzülme onlar kim ki kafana takıyorsun.
bebeğinle her yer senin :KK16:

canım hiç kafanı bozmasaydın, bazıları böyle takıp sıkıntı yapmaya gelmeyecek insanlari gördüün gibi önce kendini herkesden üstün görüp küçümseyenler tiplermiş, bunlar neyi ne kadar anlayabilir, dar zihniyetli insanlarla durumu anlatmaya bile luzum yok, o senin hakkın, bebeğin çok ufak ve sürekli uykuya ihtiyac duyuyor, elbette arabasını alıcaksın, keyfine bak bebişinle mutluluklar

Bayanlar sonradan görme olabılır tavırları hoş değil.Ama bebek arabası otobüslerde yasak .İstanbulda en cok metrobus kullanıyorum arabam olduğu halde çünkü avrupada oldugu gibi doğru olan toplu ulaşımdır,olabildiğince metro metrobüs yada otobüs kullanıyorum.Metrobüsler ve diğer iett otobüsleri her zaman doludur,genelde bebek arabasıyla bındıklerınde kapı girişini tamamen tıkıyor gırıp çıkamıyoruz ve ben bebek arabası gordugum zaman küplere biniyorum ve otobüsteki diğer herkes söylenıyor.Normal olanı arabanın katlanması ve eğer yalnızsanız mutlaka yardımcı oluyorlar vede hemen yer verilir yada isterseniz seve seve yardım ederler.Bende her gördüğümde mutlaka yardımcı olurum.

Valiz işinede gelince ,toplu ulaşım önemli güzergahlara uğradığı için çok çok önemli,mesela burda otogara direk metro var yada otobüs,hatta havalanınada her zaman metroyla gıderım,zaten metro ve otobusler bunun ıcın yapıldı.valizsiz yolculuk olmayacagına göre valiz rahatsızlık yaratmaz.

Umarım yorumumu yanlış anlamazsın,belliki mecbur olduğun için o kadar yükle sokağa çıktın,sakın alınma olur mu

Son düzenleme:
aynen öyle, sen üzülme onlar kim ki kafana takıyorsun.
bebeğinle her yer senin :KK16:

sagolasın canım benım ya ben haksızlıga hıc gelemıyorum baskasına bıle yapıldıgında çok sınırlenırım ınsan ıster ıstemez takıyo mınıcık melegımın hıc sesıde cıkmadı halbukı melekler gıbı uyuyodu ama bazılarına battı nedense:KK47:bıde onları sıkıstırdıgımız falanda yok aramızda bosluk var yanı neden boyle bu ınsanlar ya?genelde bayanlar bayanların halınden anlar nebıleyım hep yardımcı olurlar hemn ınerken felan ama bu kadınlar ayrı dunyadan gelmısler zuzaylıydılar galıba:KK53:

canım hiç kafanı bozmasaydın, bazıları böyle takıp sıkıntı yapmaya gelmeyecek insanlari gördüün gibi önce kendini herkesden üstün görüp küçümseyenler tiplermiş, bunlar neyi ne kadar anlayabilir, dar zihniyetli insanlarla durumu anlatmaya bile luzum yok, o senin hakkın, bebeğin çok ufak ve sürekli uykuya ihtiyac duyuyor, elbette arabasını alıcaksın, keyfine bak bebişinle mutluluklar

çok teşekkür ederim canım benim

Bayanlar sonradan görme olabılır tavırları hoş değil.Ama bebek arabası otobüslerde yasak .İstanbulda en cok metrobus kullanıyorum arabam olduğu halde çünkü avrupada oldugu gibi doğru olan toplu ulaşımdır,olabildiğince metro metrobüs yada otobüs kullanıyorum.Metrobüsler ve diğer iett otobüsleri her zaman doludur,genelde bebek arabasıyla bındıklerınde kapı girişini tamamen tıkıyor gırıp çıkamıyoruz ve ben bebek arabası gordugum zaman küplere biniyorum ve otobüsteki diğer herkes söylenıyor.Normal olanı arabanın katlanması ve eğer yalnızsanız mutlaka yardımcı oluyorlar vede hemen yer verilir yada isterseniz seve seve yardım ederler.Bende her gördüğümde mutlaka yardımcı olurum.

Valiz işinede gelince ,toplu ulaşım önemli güzergahlara uğradığı için çok çok önemli,mesela burda otogara direk metro var yada otobüs,hatta havalanınada her zaman metroyla gıderım,zaten metro ve otobusler bunun ıcın yapıldı.valizsiz yolculuk olmayacagına göre valiz rahatsızlık yaratmaz.

Umarım yorumumu yanlış anlamazsın,belliki mecbur olduğun için o kadar yükle sokağa çıktın,sakın alınma olur mu

estafurullah neden alınayım bebegım olmadan bende sınır olurdum:KK9:ama sımdı çok pısmanım:KK5:
ızmır ıstanbul kadar yogun ve trafık olan bır sehır olmadıgı ıcın burda bebek arabası yasak degıl pazar arabası yasak yada benmı yanlıs bılıyorum arkadaslar:44:yasak olsa almazlar dıye bılıyorum cunku pazar arabalarını almıyolar:26:
valız demıyelımde benım gordugum koca koca 4 kısılık yer kaplayan bavul dıyelım,yanı mecbur olmasam bebegımle o kalabalıga gırmeyı hıcmı hıc ıstemezdım yorumun ıcın tesekkür ederim.

Son düzenleme:
estafurullah neden alınayım bebegım olmadan bende sınır olurdum:KK9:ama sımdı çok pısmanım:KK5:
ızmır ıstanbul kadar yogun ve trafık olan bır sehır olmadıgı ıcın burda bebek arabası yasak degıl pazar arabası yasak yada benmı yanlıs bılıyorum arkadaslar:44:yasak olsa almazlar dıye bılıyorum cunku pazar arabalarını almıyolar:26:
valız demıyelımde benım gordugum koca koca 4 kısılık yer kaplayan bavul dıyelım,yanı mecbur olmasam bebegımle o kalabalıga gırmeyı hıcmı hıc ıstemezdım yorumun ıcın tesekkür ederim.

valla burda bazen denk gelıyorum cok hacımlı seylerı almıyorlar,o ayrı bır konu
ama kadınların senı o durumda o kadar insanın içinde taciz etmeye çalışması hiç hoş değil,ben senin durumunda olsaydım bende susmazdım açıkcası,biz burda ite kaka bınıyoruz otobuse herkesle kavga etmeye kalksak gün bitmez,senide haksız gormuyorum,çenesini kapasaymış o durumda bir anneyi bunun için kırmazdım ben olsaydım

canım bıde dogru olan arabanın katlanmasıdır herkez yardımcı oluyo demıssın ya ınan herzaman yardımcı olmuyorlar
gecen arabayı almadım kucagımda bındım otobuse saglık ocagına asıya goturuyordum kımse yer vermedı kent kartımı bıle cıkaramadım ödüm koptu anı hareketlerde bebegıme bısey olucak dıye tutunucak yer bıle bulamadım bazılarıda mal gıbı bakıyo kucucuk bebek var dıye dusunmuyolar :KK19:benım yerıme yanımdakı kadın kent karta bastı sız bebegı sıkı tutun yeter dedı Allahtan benımle aynı yerde ındı kadında ucretını odedım

valla burda bazen denk gelıyorum cok hacımlı seylerı almıyorlar,o ayrı bır konu
ama kadınların senı o durumda o kadar insanın içinde taciz etmeye çalışması hiç hoş değil,ben senin durumunda olsaydım bende susmazdım açıkcası,biz burda ite kaka bınıyoruz otobuse herkesle kavga etmeye kalksak gün bitmez,senide haksız gormuyorum,çenesini kapasaymış o durumda bir anneyi bunun için kırmazdım ben olsaydım

hem sınırlerndım hem gozlerım doldu valla karsımdakı teyze bunu farkettıde cantamı aldı sagolsun
cocugun varmı bılmıyorum ama ınan bana bebek arabası olmadan olmuyo cok zor bebgımı tasıyıcaksın cantasınımı cok zor
normalde zaten bebegımı mecbur kalmadıkca dısarı cıkarmıyorum ya ablama bırakırım yada esıme ama bazen bu mumkun olmuyor malesef

canım bıde dogru olan arabanın katlanmasıdır herkez yardımcı oluyo demıssın ya ınan herzaman yardımcı olmuyorlar
gecen arabayı almadım kucagımda bındım otobuse saglık ocagına asıya goturuyordum kımse yer vermedı kent kartımı bıle cıkaramadım ödüm koptu anı hareketlerde bebegıme bısey olucak dıye tutunucak yer bıle bulamadım bazılarıda mal gıbı bakıyo kucucuk bebek var dıye dusunmuyolar :KK19:benım yerıme yanımdakı kadın kent karta bastı sız bebegı sıkı tutun yeter dedı Allahtan benımle aynı yerde ındı kadında ucretını odedım

Yok mutlaka veriolar bebeğe burda,olmadı biz varız :)) hemen seslenirim ben bayana yer verin falan dıye,iyilik yapmak için fırsattır günlük sevap kotasını doldurmadan eve dönmemeli :))
insanlık ölmüş valla yazık onlara da

Yok mutlaka veriolar bebeğe burda,olmadı biz varız :)) hemen seslenirim ben bayana yer verin falan dıye,iyilik yapmak için fırsattır günlük sevap kotasını doldurmadan eve dönmemeli :))
insanlık ölmüş valla yazık onlara da

9aylık hamıleydım hastaneden gelıyoduk yaslı bır amca bana yer verdı gec kızlar vardı kafaları cevırdıler tlfnlarına gomulduler bunu goren amca yazık yazık cok yazık bu bayanın oturması gerekıyor ben bu halımle yer verıyorumda sız gencler nıye vermıyosunuz dıye azarlamıstı hıc unutmuyorum o gunu genc kız kaktı amcaya bagırarak sen benım saglıklı oldugumu nerden bılıyosun dedı agzında sakız umursamaz bır halde tlfnuyla oynamaya devam ettı evet ınsanlık ölmüş malesef başımız sagolsun:KK50:

Son düzenleme:
arkadaşlar çok gec oldu çıkıyorum cvp yazan yazmayan herkeze çok teşekkürler uyumam lazım bebiş çok erken kaldırıyo beni

bebek arabası yasak mı bilmiyorum ama engelli arabaları da var
onlar için özel düzenlemeler bile var
engelli arabaları da bebek arabaları da ihtiyaç
yasak olduğunu sanmıyorum
ağızlarına küreen sapıyla çarpacan işte

X