- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
kızlar buraya yazıyorum belki komplo teorisi gibi gelecek ama hdp ile akp danışıklı dövüş yapıyor şu anda selo baskan demedi mi GEREKLİ ŞARTLAR OLUŞURSA akp ile koalisyon yapılabilir siz akp gitsin diye hdp ye oy vereceksiniz ama hdp barajı aşacak 400 mv ni bulmak için akp onlarla pazarlık yapacak tayyip yine devlet baskanı olacak
Baraji gececeklerini bilsem verecegim partilerden biri
Sen sorunca bir bakayim netten dedim. Hakikatten de ortaliklarda yoklar..Bu parti var mı hala ya şaşırdım.. Özelliği ne bunların merak ediyorum çünkü akp chp hdp mhp hiçbirini sevmiyorum!
Ama chp dedim mecburen akp gitsin diye..
Sen sorunca bir bakayim netten dedim. Hakikatten de ortaliklarda yoklar..YSK iki secimdir kendilerine ulasamiyormus bile.. Secime girebilme sartlari yani Turkiye capinda 2/3 organize olmus olduklari icin secime yeniden sokulmuslar YSK tarfindan, ama ortalikta kimseler yok.. Peki nasil olur ki boyle birsey? Secime katilan Milletvekili listeleri de yok mu bunlarin? YSK milletvekilleri listesini de mi kendi hazirliyor GP icin?
Yok, basvuru filan yok.. Gecen yerel secimlerde de varolmayan belediye baskanlari secime sokulmus ve oy bile almislar..Bu sefer de secime sokuluyorlar, millet gene varolmayan milletvekillerine oy verecek..İlginç.. Tam emin değilim ama adam Türkiye' de bile yaşamıyor diye biliyorum ben. Ya da başvuru yaptılar oy gelirse ne ala mantığındalar mı bilemedim :)
Yok, basvuru filan yok.. Gecen yerel secimlerde de varolmayan belediye baskanlari secime sokulmus ve oy bile almislar..Bu sefer de secime sokuluyorlar, millet gene varolmayan milletvekillerine oy verecek..Bu iste bir bit yenigi var ama.. Ne yapmaya calisiyor YSK anlayamadim. Boyle kac hayali parti secimlere katiliyor acaba? Ve de o verilen oylar nerelere gidiyor?
Evet, daha once oy vermistim, ilk secimlerinde %7 almislardi ve hizla yukseliyorlardi. Gazetelerde bir haber cikti, Erdogan bu partinin onunu kesin demis diye, "ne yapabilirler ki" diye beklerken bir hafta icinde bankasina el konuldu, butun mevduati aninda kasada gormek istediler, bir gecede kanun hukmunde kararnameler cikarilarak butun isletmeleri elinden alindi ve komik paralara satilarak adamlar derdest edildiler. Uzanlarin hic bir teklifi kabul edilmedi, bitirmeye oynadilar ve bitirdiler, resmen zorbalikla. Bankalarinda benim de param vardi, cirpinislarina birebir sahit oldum, Uzanlar ilanlar verip mevduat sahiplerini cagirdilar, sirayla bizim paralarimizi odemeye kalktilar, Tayyip ikinci gun odemeleri durdurdu, yasakladi. Bu sefer halk AKP kapilarina dolustu, birakin odesin iste paralarimizi diye, halki kapilarindan kovdular, "yatirmasaydiniz Imar'a paranizi bize mi sordunuz?" diyerekten, insanlar intihar ettiler, aldirmadilar. Tayyip'in ne kadar acimasiz olabildigini ilk defa o gunlerde gordum. Pesinden de Cem Uzan haric babasina kadar haklarinda hapis cezalari cikti. Iste o zamanlardan beri de ortaliklarda yoklar.Ciddi misin? Ben şakasına yazmıştım :)
Yanlis olmus yav, o sene GP gonlumdeki ikinci partiydi. Oyumu AKPye vermistim..Evet, daha once oy vermistim, ilk secimlerinde %7 almislardi ve hizla yukseliyorlardi. Gazetelerde bir haber cikti, Erdogan bu partinin onunu kesin demis diye, "ne yapabilirler ki" diye beklerken bir hafta icinde bankasina el konuldu, butun mevduati aninda kasada gormek istediler, bir gecede kanun hukmunde kararnameler cikarilarak butun isletmeleri elinden alindi ve komik paralara satilarak adamlar derdest edildiler. Uzanlarin hic bir teklifi kabul edilmedi, bitirmeye oynadilar ve bitirdiler, resmen zorbalikla. Bankalarinda benim de param vardi, cirpinislarina birebir sahit oldum, Uzanlar ilanlar verip mevduat sahiplerini cagirdilar, sirayla bizim paralarimizi odemeye kalktilar, Tayyip ikinci gun odemeleri durdurdu, yasakladi. Bu sefer halk AKP kapilarina dolustu, birakin odesin iste paralarimizi diye, halki kapilarindan kovdular, "yatirmasaydiniz Imar'a paranizi bize mi sordunuz?" diyerekten, insanlar intihar ettiler, aldirmadilar. Tayyip'in ne kadar acimasiz olabildigini ilk defa o gunlerde gordum. Pesinden de Cem Uzan haric babasina kadar haklarinda hapis cezalari cikti. Iste o zamanlardan beri de ortaliklarda yoklar.