Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
Kızlar ya ben biraz geç başvuru yaptım, şehrimdeki eğitimi kaçırdım o yüzden. Yine de gözlemci olabiliyor muyum?
Canm senin sahsinda burdaki namusuzluga dur diyecek insanlar da duysun youtubeda oy ve otesinin kanali var orda musahitlik egitmini kayda alip koymuslra guzel yurekli insan gormek iyi hissetryo...

Canm senin sahsinda burdaki namusuzluga dur diyecek insanlar da duysun youtubeda oy ve otesinin kanali var orda musahitlik egitmini kayda alip koymuslra guzel yurekli insan gormek iyi hissetryo...
Bende onun hakkında yazmak için gelmiştim tam. Sandık görevlisi olmak için başvurmak isteyen arkadaşlar geç kaldık ya da yapabilir miyiz ki acaba diye düşünmeyin. Başvurduktan çok kısa bir süre içerisinde geri dönüş yapıp yerleştiriyorlar sizi istediğiniz okula. Yapmanız gereken de sadece seçim sırasında sandığınız başında bulunup 142 belgelilerin belgesini teslim ederek oy verdiğinden, refakatçilerin kurallara uygun davrandığından, kabin içinde çekim yapılmadığından emin olmak. Seçim sonrasında sayımı gözlemlemek ve sayım tutanaklarının bir kopyasını almak.

ben mhp ye atarım büyük ihtimalle oda boş oy olmadın diye ama seçimlerin bir güvenilirliği yok benim için ne yapıpı edip akp yi birinci çıkarırlar yapıcak bişey yok

23 Mart-3 Haziran arasında HDP’ye 3’ü bombalı 168 saldırı yapıldı.
Onlarca seçim bürosu ve görevli evi kundaklandı, yağmalandı.
En son Bingöl'de seçim şoförü tarandı, ardından başka bir şoför diri diri yakılarak öldürülmeye çalışıldı.
5 Haziran Diyarbakır mitinginde parçacıklı bomba patlatıldı. 400 küsür yaralı, 3 ölü var. 12 kişinin kol ve bacakları koptu. Bu kişilerin arasında 6 yaşında bir çocuk dahil kadınlar ve yaşlılar da var.
Bütün bunlara rağmen Selahattin Demirtaş belli bir saatten sonra sokağa çıkıp taşkınlık yapan bizden değildir dedi. Bütün bunlara rağmen HDP seçmeni provokasyon yapmadı. Soğukkanlı olmaya devam ederek, demokratik sonuçları bekleyeceğiz.
Faşistler ne yaparsa yapsın bundan sonra savaş yok. Barış gelecek, çünkü biz Türkiye'yi, Türk'leri, Müslümanlar'ı, gayrimüslümanları, Ermeni, Arap, Bulgar, Yugoslav, Rum, Azeri, Çerkes, Alevi, Musevi, Hristiyan, ateist, deist yurttaşlarımızı seviyoruz.

Bağımsız müşahit olmak için:
http://oyveotesi.org
HDP müşahiti olmak için:
http://barajlariasdagel.org/gonullu/kayit.aspx

Bir parti gitsin diye inanmadığınız ya da zayıf gördüğünüz bir partiye oy vermek çok akıllıca bir iş. :)
Ayrıca boş oy atmayın. Ya hiç kullanmayın ya da hepsine mührü basın önüme ne gelirse kabulümdür mantığıyla.. :)

http://www.imctv.com.tr/95651/2015/06/saldirinin-yapildigi-yere-karanfiller-birakildi/
Diyarbakır'lı HDP seçmenleri "her şeye rağmen barış" pankartları taşıyarak bombalamanın gerçekleştiği alana sessiz yürüyüş yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…