düşünmem lazım magnum neli yedirecenkaydirigubbakcemile3
:1shok: o bi kerem benim:mymeka: yürü kıs incikaydirigubbakcemile bensiz sokaa çıkma demedim mi ben saaakötükedihüso
şuandaki ruh halimi anlatan şarkı-funda arar senden öğrendim....
sen varya sen az değilsin,sen ne yere bakan yürek yakansın,Allah senin eline kimseyi düşürmesin:Saruboceq:
Bademli iste o güzel oluyoooo :icecream:
kıslar valla bişi demicemkaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
sardunya kız topiğe gözü diktin,arkadaşıma sahip çıkıyon,kimsin lan sen mafyamısınsengözlerimebaksanabsıkarım topuklarına haaaaaaklava:
aaaaaaaa sen susarsan dünyanın sonu gelir,yorum yapman lazımkaydirigubbakcemile3kıslar valla bişi demicemkaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
1. ve 2. kocam da aynısını demişti
ne alaka anlayamadım alıntı yapmanızın nedenınıfisfisfis
nasiiiiiiiiikafamçokkarıştıcanım benim:1hug: senin için dimedim :çok üzgünüm: :tükürdüğünü yalayan ve yusuf yusuf eden üye smile :
hoooppp ayıp oluyor arkamdan konuşmayın,amma uzattınız heee:jeyyar:tatlım şimdi şööölee oluyor:1hug: bu topiği açan delüüümavii var ya -tatlicadiarzu- işte bu delüüü topikini yannış yere açmışkaydirigubbakcemile geyik yapınca bizi uyardı biz de onu dövdük 1 saat önce :mymeka:
ama sen yeni geldin konudan haberin olmadığı için ciddi aklı başında bir topik sanarak bu delüüüünün tuzakına düştün:teselli: ama ben senden yanayım bi daha seninle beraber döverim delüüüyüÇok üzgünüm çoook
canım benim:1hug: senin için dimedim :çok üzgünüm: :tükürdüğünü yalayan ve yusuf yusuf eden üye smile :
aaaaaaaa sen susarsan dünyanın sonu gelir,yorum yapman lazımkaydirigubbakcemile3
bak şuanki ruh halimi anlatan şarkı,
konuşsana birtanem neden hep susuyorsun,susmak neyi halleder neden anlatmıyorsun,gizleme ne olursun saklama hislerini,sende bana aşıksın hemde deliler gibialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yalnız yusuf yusuf eden üye smile cevap verende tükürdüğünü yalamıştı,gelmicem deyip tekrar gelmişti topiğe:mymeka:
ne:1shok: 1 ve 2 mi:bbo: