bugün ruh halinizi hangi şarkı anlatır?

sardunya kız topiğe gözü diktin,arkadaşıma sahip çıkıyon,kimsin lan sen mafyamısınsengözlerimebaksanabsıkarım topuklarına haaaaaaklava:

canım benim:1hug: senin için dimedim :çok üzgünüm: :tükürdüğünü yalayan ve yusuf yusuf eden üye smile :

kıslar valla bişi demicemkaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
aaaaaaaa sen susarsan dünyanın sonu gelir,yorum yapman lazımkaydirigubbakcemile3
bak şuanki ruh halimi anlatan şarkı,
konuşsana birtanem neden hep susuyorsun,susmak neyi halleder neden anlatmıyorsun,gizleme ne olursun saklama hislerini,sende bana aşıksın hemde deliler gibialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ne alaka anlayamadım alıntı yapmanızın nedenınıfisfisfis

tatlım şimdi şööölee oluyor:1hug: bu topiği açan delüüümavii var ya -tatlicadiarzu- işte bu delüüü topikini yannış yere açmışkaydirigubbakcemile geyik yapınca bizi uyardı biz de onu dövdük 1 saat önce :mymeka:

ama sen yeni geldin tuzaktan haberin olmadığı için ciddi aklı başında bir topik sanarak bu delüüüünün tuzakına sen de düştün:teselli:

ben senden yanayım bi daha seninle beraber döverim delüüüyüÇok üzgünüm çoook

hoooppp ayıp oluyor arkamdan konuşmayın,amma uzattınız heee:jeyyar:

görürsün saaa niler ideceğiimmm:jeyyar:...bin cezayla hakkundan geleceğim senüüüünnnkötükedihüso

Sahibi olduğum dizim tutmuyor...
dünyayı gösteren gözüm görmüyor...
ömrümün baharı solmuş çürüyor...
canıma kastım var yaşamam artık...

arayan dostlarım beni bulmasın...
doğmasın güneşim sabah olmasın...
kuytu bir köşede ömrüm son olsun..

neşesi olmayan ömrü neyleyim
rüzgarda savrulan yaprak gibiyim
böylesi hayatı nasıl seveyim
canıma kastım var yaşamam artık

arayan dostlarım beni bulmasın
doğmasın güneşim sabah olmasın
kuytu bir köşede ömrüm son olsun

Bu şarkı gerçekten çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…