- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
sohbeti bozan benmiyim şimdibenneyaptımki
geyik yapanların eğlencesine limon sıkarsan kabak gibi değil tüyü yolunmuş davuk gibi yapacam şimdi senikaydirigubbakcemile
yasakkelimeşimdi ben ne yaptımkine,başkalarıyla atışıyon suç bana kaldı,niye bana ders veriyorsun anlayamadım
sohbeti bozan benmiyim şimdibenneyaptımki
yasakkelimeşimdi ben ne yaptımkine,başkalarıyla atışıyon suç bana kaldı,niye bana ders veriyorsun anlayamadım
siz zaten kk da kendinizden başka kimseyi sevmiyorsunuzkötükedihüsoaşkolsun alın sizin olsun topiğiniz:tomato:
sen öyle zannetkötükedihüsoha ha haaaaaaaaalülülülülülügidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak:teytey::teytey::teytey:delikafadulden yaşasın topiki ele geçirdimkaydirigubbakcemile2 bi ara ümidimi kaybetmeye başlamıştımkaydirigubbakcemile3 hiç bu kadar zorlanmamıştım dopik ele geçirmede:roflol::roflol::roflol:
canım niye gerildin şimdi ya zaten normal hayatta yeterince gerilmiyo muyuz burada bari gülelim dimi ama?
sen öyle zannetkötükedihüsoha ha haaaaaaaaalülülülülülügidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak:teytey::teytey::teytey:
100 üzerinden 100 be bacım..hadi bunun şerfine bir şarkı patlatta eğlenelim:içelim:"sardunya bizi öksüz bırakma topiğe dön.."
yüsde kaç viriyin
sen öyle zannetkötükedihüsoha ha haaaaaaaaalülülülülülügidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak:teytey::teytey::teytey:
o daaa iyice gerülmediben şimdi onu bi gerecem çamaşır bile asabilceksin üstünekaydirigubbakcemile3 onun adı deliyse benim ki de zıkkım:jeyyar:
dondurmama kızmıştın canın çektiyse beraber yalayalım:icecream::icecream:
benimki bugün gülben ergenden
asksin sen cansin sen uykusuzlugum dalginligim hep bu yüzden
sardunya ben sana 10 tane magnum yedirim anamdelikafadulden
aayyy benim aşkım gelmiş,yerim ben seni inan aklımdan geçiyordunsırnaşık şeysırnaşık şey
sen varya sen az değilsin,sen ne yere bakan yürek yakansın,Allah senin eline kimseyi düşürmesin:Saruboceq:düşünmem lazım magnum neli yedirecenkaydirigubbakcemile3