bugün ruh halinizi hangi şarkı anlatır?

sen burayı parmaklıklar ardındaki gibi hanımağalık falan olduğunu zannetin galiba. :roflol: Uyan anacım uyan çok tatlı bir rüyadasın ama artıkın uyan bacıııım sarduşum. :roflol:

van minit van minit ağız tadıyla bi geyik yapalım dedük hemen su koydunuz:mymeka: duyanda size elimi öptürüp önümde diz çöktüreceğimi sanacakkaydirigubbakcemile bi daha davos ay yani bu dopike gelirsem ziynet sultan olayım-tatlicadiarzu-

sen geyikten ne anlarsın:mymeka: zaten burda geyik yapmamıza bile itiraz etmiştin geyik bu diline hakim olmak yokkaydirigubbakcemile vee hakaret asla ve asla yok.

o zaman kesin gelirsinkaydirigubbakcemile3

ay gel kıyamam sana ben :1hug: a.s. Şeniz

sardunya bize geyiği öğrethihoyyytsardunya bize geyiği öğrethihoyyyt
laf aramızda sen kaçırdın onları,kaçanlar bizden değildir:jeyyar:

kate senle ben kaldık,sardunya niye kaçtıkineCADIARZU

tatlım geyik yaparken alınganlık gösteren olup ortam gerildiği zaman herkes kaçar:teselli:

duygu çıkmazı ile ben bu konuda çok iyi anlaşırız mesela...birbirimize yalaka bile deriz...başka arkadaşlarla da geyik bölümünde daha neler neler deriz...çakma deriz...kokoş deriz...sidikli deriz...bitli deriz...tarihi eser deriz...daha bu sabah cucu pete benim hanımağam oldu...

geyik bu adı üstünde...

canısı sen cidden yanlış bölüme açmışsın...oyun bölüümünde zaten bu topiğin ciddisi var ve hemen hergün uğrarım mavi boncuğumun topiğine ...

yasakkelimeşimdi ben ne yaptımkine,başkalarıyla atışıyon suç bana kaldı,niye bana ders veriyorsun anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…