Bugün pazartesi

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
merhaba kızlar. bugün pazartesi haftanın ilk iş günü ve yeni bir hafta.. bugün haftaya mutlu başlamak istiyorum :) herşeyi severek ve herşeyi daha mantıklı ve olgun düşünerek..içimdeki bütün olumsuzluları atarak.. insanları kuşları hayatı severek başlamak istiyorum.. herkese güzel haftalar.herşey gönlümüzce olsun dileklerimleee

her gün için bir konu mu açacaksın.günlüğe yazsna:34:

pazar günü erken yatmam gerek psikolojisinden,
pazartesi geç kalma psikolojiisnden,
pazartesi işte patron tarafından 'şu pc ile az uğraş' fırçası yemekten :52: (en çok da bundan)
NEFRET EDİYORUM.... :52:

o kadarrrr yoğunnnn bir gün kiii .. offf... neyse bunada şükür.. az kaldı öğle arasına.. kızlar var yaa çok stres yapıyorum işi bi de yoğun oluyo hastanede çalışmak mı bi daha tövbe. 25 yaşındayım bugüne kadar ağzıma sigara koymamış bi insandım. bir aydır full parlament reserve içiyorum :9::9::9: iyice delirdimmm ... valla yaaa.. bu senede hiç kaldıramıyorum sanırım yaşlandım :(

offf pazartesi demeyin bana yaaa ..şuan hiç halim yok çalışasım yok elimi kaldırasım yok ama yoğun iş temposuna razıyım ofiste 4 duvar arasında boğuluyorum şu yaz günü favorim cuma günü ve cumartesi günü pazarı hiç sevmiyorum pazartesiden dolayı..hayırlısıyla geçse bugünn :((

O kadar yoğunsunuz ki mesai saatinde bunları yazabiliyorsunuz. İnternette böyle şeylere vakit ayırdığınız için de maaş alıyorsunuz. O kadar rahat bir işi bulduğunuz için de oflayıp pufluyorsunuz. Dışarıda bir yığın işsiz varken siz o konumdasınız. Ne yorum yapmalıyım, ne demeliyim ki buna...

O kadar yoğunsunuz ki mesai saatinde bunları yazabiliyorsunuz. İnternette böyle şeylere vakit ayırdığınız için de maaş alıyorsunuz. O kadar rahat bir işi bulduğunuz için de oflayıp pufluyorsunuz. Dışarıda bir yığın işsiz varken siz o konumdasınız. Ne yorum yapmalıyım, ne demeliyim ki buna...

valla ben iş olmadığından sıkıntıdan dolaşıyorum buralarda... iş olsa da yapsam :31:

Back