Aşılama Bugun ovitrelle oldum bana tavsiyeleriniz var mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sedacamasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
775
643
53
Selamlar, 5 günlük klomen kullanımı sonrası bugün ovitrelle iğnesi oldum. Bu akşam ilişki 37 saat sonra ilişki sonrasında ise bir gün ilişki bir gün progestan iğne olarak devam edeceğiz ne yeyip içeyim ilişkiye dair vs tavsiyeleriniz nedir

Hayırlısı olsun sigara alkol dışında bence çokta takılma olacağı varsa oluyor nasip işi stres yapmayın en önemlisi diyeceğimde ister istemez oluyor

Merhaba bende bugün iğne vurulcağım. Ancak kafamı birsey karıstırdı . Dr bana bu aksam saat 11 de iğneyi vurdur , cuma aksamı saat 11 de ilk ilişki olsun dedi . 36 saat sonrası cumartesi sabahı oluyor . Ama dr bana cuma aksamı 11 dedi . Birde ilişki günlwei verdi. Cuma cumartesi pazartesi carsamba cuma olarak .

Bana da iğneden sonraki 3 gün önemli o günleri iyi degerlendirmelisin sonra gün aşırı dedi. İğneden sonraki gün ilişki olmalı çünkü yumurta 36 saatten önce de catlayabilir garanti olsun diye 36 saati bekletmiyor bazı doktorlar

Merhaba ben de 25 ocakta iğne vuruldum bana progestan i hap olarak verdi günde 2 tane

tamam canım çok teşekkür ederim . Dün akşam saat 11 de göbekten vuruldum bugün kasıklarımda sancı var rahatsız edici . Bugün ilişki önerdi saat 11 de aksam , cumartesi ,pazartesi,çarşamba ve cuma olarak değerlendirmemi istedi. Bu süreçte dikkat etmem gereken birşey var mı ? ve en erken ne zaman idrar testi yapabilirim

vitaminlerini kullanırsın onun dısında benim de bildiğim ekstra bişey yok canım. bana doktorum igneden sonra 3.gün baslamak üzere progestan da vermişti onu kullanıyorum

Bana hep iğne olarak veriyor ilaç cok bas dönmesi yapıyor diyorlar iğne de fena yakıyor oturamıyorum resmen belirtin var mı hiç
progestanı kullanmaya basladıgımdan beri adet olacakmısım gibi kasık agrısı var, progestan cunku rahmi kalınlastırıyor onun etkileri. hiç belirti aramıyorum o zaman kafayı yiyorum cunku :) akışına bıraktım hayırlısıyla gelir inşallah, olmazsa da bir dahaki ay aynı sekilde devam :)
benim son bırkac aydır sol kasıgımda agrı var, bu ay yumurta takibi yaparken doktor sadece sag tarafta yumurta gordu oyuzden acaba adet olursam hsg mi cekilsem diyorum doktoruma sorucam
senin belirtin var mı canım

Doktorunuz progestrona neden başlattı?

Her ay ağrı oluyorsa bence mutlaka çektir canım. Şuan bariz bi belirti vs yok prosgestana duphastona rağmen gayet iyiyim onların dahi etkisi yok. Yalnızca devamlı ıslaklık var ve karnım çok şiş sert

Bebeğin tutunmaısnı sağlıyormuş iğne için gittiğimde hemşirede öyle demişti düşük tehlikelerinde aylarca kullanan oluyo demişti
Anladım bende hamile kalmadan önce iki ay çatlatma iğnesi kullandım bide klomen adlı bir ilaç fakat olumsuz sonuç almıştım sizin ki olumlu olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…