Bugün ömrümle 4. evlilik yıl dönümümüz

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.995
23
358
İstanbul
:nazar:Seninle bundan tam 4 sene önce tanıstım hic aklımın ucundan gecmezken evliligin E si sen geldın kapımı caldın..seni ilk gordugumde ıste bu dedım ömürümün sonuna kadar evet dıyecegım kısı bu dedım ve sonunda evet dedım bu evetın sonunda bırde meyve verdık ufacıktı bıze geldıgınde fındık kadardı ve sımdık o fındık kocaman oldu ve bugun bızım 4 evlılık yıl donumumuz Ne cabuk gecıyor zaman daha dün gıbı hatırlıorumda dugun telasımızı balayına nereye gıtsek dıye karasızlıgımızı:kedi: Her ne olursa olsun arada bırbırımızı yesekte kedı kopek gıbı yınede kus duramıoruz ya o huyunu sevıyorum senın Ömrüm ömrume omur verdıgın ıcın bana hayat verdıgın ıcın nefesıme kalbımın atısına ortak oldugun ıcın sana cok tesekur ederım SENİ COK SEVIYORUM ıyıkı varsın Ömrüm yetıgı yere kadar daha cokkk kutluyacagımız seyler var sevgılım Dünyaya yıne gelsem adım gıbı emınımkı yıne sana evet derdım .....Yazıcak okadar cok sey var kı ; yazamıorum SENİ SEVIYORUM HEMDE COKKKKKKKKKKK YENIDEN HOS GELDIN HAYATIMA ÖMRÜM :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

tebrikler canım daha nice güzel opuyorumnanaktanyıllara

fgmatrimonio3il4.gif
Uzun yıllar birlikte geçireceğiniz tatlı yaşamlar sizin olsun........................

Back