• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Öleceksiniz

Nevrestee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
112
1
116
istanbul
Korktunuz değil mi? bende dün gece ansızın böyle korktum. Evet ölmekten korktum. çünkü ölüm teğet geçmişti. ağladım. hayır şimdi olmaz dedim. iki çocuğum var, sevdiğim bir adam var dedim. yapıcağım ve yaptığım hataları gördüm. kendimi tarttım.

Şimdi bende size soruyorum. başlıkta da yazdığı gibi, bugün ölecek olsaydınız nasıl ölürdünüz? pişman olarak mı? hayatınızı tamamlamış olarak mı?
yanlış anlamayın. bu bir psikolojik bir test. kendinizi bir tartın. aslında iç huzurunuzu bulacaksınız...:31:

Kesinlikle çook ufak ama üzücü pişmanlıklarla, keşkelerle dolu bir hayatım olduğunu düşünürdüm.
Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki..
Onları yapmadan ölmek istemiyorum ve de henüz çok gencim.
Ama zaten zamanında geleni makbul değil midir ölümün :31: :31:

Bütün zamanımı sadece ailemle ve sevdiklerimle geçirmek isterdim ve bol bol dua ederdim ,sevgiler.............(allah hayırlı,sağlıklı uzun ömür versin tabii hepimize)

Icimde kocamaaan bir ukde kalarak ölürdüm . Kesinlikle bu boyle.
Sevmedigim, ayrilmak icin gun saydigim bir yerde yasiyorum. Yasamak istedigim sehirle ilgili ne hayallerim, heveslerim, heyecanlarim var. Burda olursem gozum acik gider yani. :32:
Guzel soruymus.

Sorun ettiğim birçok şeyden pişmanlık duyardım, çok kızardım kendime ve çok üzülürdüm
Daha yapmam gereken çok şey var, annem var bensiz ne yapar.
Sevdiğim biri var hayallerim var, umutlarım var, yarım kalan çok işim var
Gerçek çaresizlik bu olsa gerek.

Arada kendime gelmek için bu soruyu kendime sorabilirim:)

şimdiye kadar yaptığım hatalar bunların pişmanlıkları var tabikide insanı zaten korkutan ölüm değil daha sonrasında nasıl hesap vereceği en azından ben o yüzden korkuyorum

hem çok gencim ölmek istemiyorummm:5:

Çok düşündüm bayaaa derine indim içinden cikamadim kisaca allahim dini vecibelerimizi yerine getirmeden almasin canimizi herkese hayirli ölüm versin RABBİM..

Back