sen tam olarak nasıl yaptın kısaca söyler misinYapip yapmamak senin isteğin tabiki simdiyeli bi zarari olmadi yapanlarin.. ebe benim icin yapmasina gerek yok dedi hatta ben yine de yaptim. Oh iyiki yapma dedi dedim kayinvalideme o yap deyip duruyordu:) midem bulanir yapamam dememe ragmen bi zararini gormeden suyla yuttum yaptim. Miden de rahatsuzlik filan yoksa sen bilirsin yani ebe bnu 1 kere yutsa yeter demisti.. bende klomen tedavisine baslarsam 1 2 ay sora yapicam yine insallah.
Tamam sakin birsey yokk nefess nefesssEşime balık ver bana balık dedim kahkaha attım
Sora da ağlamaya başladım gözümde yaşlar var şuan
Tek alabalık dimiBen alabaligi aldim balikcidan ikiye ayirdim iyice yikadim icini.. ic kısım etlerini kestim sorada dildim iyicene.. bi kaseye koydum zeytinyaginida hafif döktum buladim hepsine. Buzdolabina koydum sabahlari ac karna 1 cay kasigi dolu dolu alip suyla agzima attim. Adetin 5ngu basladim 6 gun de bitirdim. Muthis bi yum. Akintisi flan oldu.. ama biz o zaman tabi mesguliyetlerimiz vardi evimizde degildik misafirlikteydik. Yapabilirmiyim diye denemistim kendimi.. 2 ay gecmesini bekliyorum yine yapicam kismtse
Nadire'n oluyo yaaTamam sakin birsey yokk nefess nefesss
Gercektenmi agladin. Hassas zamanindamisin hayirdir:)
Sogan kurünü yapip ardindan da yapilir ama grek yoksa sogani yapmayabilirsin. Adetin 6 7 si basla ama catlatma ozelligi varya yumurtlamaya yakin olsun.insallah faydasi olur. Kismet bu isler sendede allah razi olsun.denemesem deneyenler olmasa demezdim bilmedigim birseyi. Denersin mide kotu gibi olursa yarida kesersin. Benm tavsiye ettklerimde bi sknti olmadi sukurH M soğan kürünü incir vb duymuştum ama bunu ilk duyuyorum
Sağolasın
Allah razı olsun
Yapıyım yarın alıyım balıkçıdan
İşe gittim işten geldim akşam mısır gevreği yedim.BettyRuble sen de yaz kız beğenip kaçma
Balik yiiienmiBalık olayı neymiş hele bi okuyayım ilgimi çekti.
Hahahahahhahaha Allah iyiliğini versin ya çok hoşsunnTamam teşekkür ederim ama balık kullandı diosun da o ne demek
Balık kullanmak ne demek
Balığı şeyine mi tutuyo yararlı olsun açılsın die
SağolHahahahahhahaha Allah iyiliğini versin ya çok hoşsunn
Tmm anlıom seniSogan kurünü yapip ardindan da yapilir ama grek yoksa sogani yapmayabilirsin. Adetin 6 7 si basla ama catlatma ozelligi varya yumurtlamaya yakin olsun.insallah faydasi olur. Kismet bu isler sendede allah razi olsun.denemesem deneyenler olmasa demezdim bilmedigim birseyi. Denersin mide kotu gibi olursa yarida kesersin. Benm tavsiye ettklerimde bi sknti olmadi sukur
Gel buraya çabukBen cikiyorum erken kalkan uykudan dort köse olur boylehayirli geceler allah rahatlik versin hepinize.. en guzel gunun ve geceniz olsun insallah allaha emanettt grsss
Afiyet olsunİşe gittim işten geldim akşam mısır gevreği yedim.sakinliğin dibindeyim no gürültü no ekşın.
Yok klomene adetin 5nci gunu ya da 4ncu gunu baslaman gerek onda keyfiyet yok:)bide doktorla takip ediceksin ki etmen lazim.. kendinmi kullanicaksin oyle.. gunde.2 tane kullanan var 3 tane kullanan var vsTmm anlıom seni
Soğanı yapmıştım yapmam bi da bi işe yaramadı
Sence klomeni de yumurtlamaya yakın mı kuşlanıyım
Doktor verdi evetYok klomene adetin 5nci gunu ya da 4ncu gunu baslaman gerek onda keyfiyet yok:)bide doktorla takip ediceksin ki etmen lazim.. kendinmi kullanicaksin oyle.. gunde.2 tane kullanan var 3 tane kullanan var vs