- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Ahaha ben kamu verir vermez yedimmmmmÖğlene kadar aç durma tatlıanneye sorsana aç gitmeye gerek var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha ben kamu verir vermez yedimmmmmÖğlene kadar aç durma tatlıanneye sorsana aç gitmeye gerek var mı
Allah seni var yaaKız senin için sarjza taktik ayipsss yani
Anladım ozaman öğlen ver :):)evet de ders var yani sabah gidemem
tesekkur ederim dusunceniz için benimde kafam kazan saçma sapan bi hata yuzunden hayatim mahfolucakTamam bence bişey Yok inşallah takma kafana bak aklım sende kalıo
Kız öğlen kan gerçekmiş ahajaAllah seni var yaa
kan testi oldugindan etkilemez sanırımAnladım ozaman öğlen ver :):)
Hastayız oğlumla canim yaHoşgeldin canım naptin bakalım bugün
Bir daha son bu hatalara düşme hic erkeğe güvenme evlenmeden göstermetesekkur ederim dusunceniz için benimde kafam kazan saçma sapan bi hata yuzunden hayatim mahfolucak
Geçmiş olsunHastayız oğlumla canim ya
aynen öyle yapıdan bide bakireyim bakireyken hamile kalan insan varmı acaba?Geçmiş olsun
Yaa geçmiş olsun hava değişikliği salgın dikkar et canım yaHastayız oğlumla canim ya
Ayıplı konular mi var burdaBir daha son bu hatalara düşme hic erkeğe güvenme evlenmeden gösterme
Sağol kuzum :)Yaa geçmiş olsun hava değişikliği salgın dikkar et canım ya
Yok canım arkadaş cani sıkkın bi hata yapmışAyıplı konular mi var burda
He dedim ekşın varsa hiç girmimYok canım arkadaş cani sıkkın bi hata yapmış
Aynen neyse allah uzak tutsun sadece hata yapmasınlar evlenmeden onu dedimHe dedim ekşın varsa hiç girmim
Suçlu ..aynen öyle yapıdan bide bakireyim bakireyken hamile kalan insan varmı acaba?