- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın hastaneye git aç karnınaçok teşekkürler ama takmasamda takıyorum yani delurcem 8 gündür simdide biri eczaneden alinanla hem belli olmaz dedi puf sprmicam bir daha daha çok kafam karisiyor
Çok alemsşn ama bravo
Takma canım inşallah bisi olmaz ben günüm geçmeden çıktı testler sen git yarın ver test çok stres adeti geciktirir ondandirçok teşekkürler ama takmasamda takıyorum yani delurcem 8 gündür simdide biri eczaneden alinanla hem belli olmaz dedi puf sprmicam bir daha daha çok kafam karisiyor
Ac karna mı? Niye?Yarın hastaneye git aç karnına
inşallah ya nolur dua edin benim içinTakma canım inşallah bisi olmaz ben günüm geçmeden çıktı testler sen git yarın ver test çok stres adeti geciktirir ondandir
Herkese iyi geceler arkadaşlar
Kan testi aç karnına die bilşorum sen aç git garanti olsunAc karna mı? Niye?
sanadadHerkese iyi geceler arkadaşlar
uykudan ölüom mantakkkYation mu kzi
dersim var 6 saat artik öğlen yemem giderimKan testi aç karnına die bilşorum sen aç git garanti olsun
Gerçi bu gebelik :))
Yarın sabahtan git kurtul
Sen sabah erkenden aç karnına herhangi kadindoguma ver gebelik için ogrenmek de negatifse haberi ver bizeinşallah ya nolur dua edin benim için
Tamam bence bişey Yok inşallah takma kafana bak aklım sende kalıosanadad
Öğlene kadar aç durma tatlıanneye sorsana aç gitmeye gerek var mıdersim var 6 saat artik öğlen yemem giderim
Heh aynenTamm
Sen sabah erkenden aç karnına herhangi kadindoguma ver gebelik için ogrenmek de negatifse haberi ver bize
Kız senin için sarjza taktik ayipsss yaniUyk
uykudan ölüom mantakkk
canım
Hoşgeldin canım naptin bakalım bugün
evet de ders var yani sabah gidememTamm
Sen sabah erkenden aç karnına herhangi kadindoguma ver gebelik için ogrenmek de negatifse haberi ver bize