- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
nereyi anlayamadin canim bnde bunu anlamadim hangi yaziyino problım
Ben okudum okudum anlamadim şahsen.. acaba arada gormedigim yazilarmi var dedim yine okudum cixxx gene gormedim anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereyi anlayamadin canim bnde bunu anlamadim hangi yaziyino problım
Ben okudum okudum anlamadim şahsen.. acaba arada gormedigim yazilarmi var dedim yine okudum cixxx gene gormedim anlayamadim
Neye kizdiginizi anlayamadimki:) bosverrr amannnnereyi anlayamadin canim bnde bunu anlamadim hangi yaziyi
lahana kadin olmusun ya senLahana faydali diye suyunu iciyorum kendisini de salata yapiyorum.:) 20 gunluk sora molas zatenn
he gormedinmi aa bk simdi bulabilirsen bulayimNeye kizdiginizi anlayamadimki:) bosverrr amannn
Kizz bi sene daha lahana gormek istemiyorum.lahana kadin olmusun ya sen
Yok bulma gayri gecms gecmste kalsinhe gormedinmi aa bk simdi bulabilirsen bulayim
aa pek meraksizsin canimYok bulma gayri gecms gecmste kalsin
Onemsiz biseydir
fazla merak .... biliyosunaa pek meraksizsin canim
fazla merak .... biliyosun
Canim ben simdi triliceyi yesemmi yemesemmi yaa sana veriyim de kurtulayim.. ben bugun bide süpengil yedim
Kız aramızda hiddet middet mi olur hem kızma bile olsa birbirimize kızabiliriz bu samimiyettenkiz bn senin kizmana sasirdim cok hiddetli soylemissin de
Evet ya kötü niyetle demedim İnan burnum sızlıo ağlıcamCanim kelimelerin hiddeti nasil oluyor clasmanin dedigine bKmA yaziyor sadece
yeee gitsin bebisim bisolmaz lahana suyu eritir gider aklinda kalcagina midende kalsin hem bn sutlu seyleri sevmemCanim ben simdi triliceyi yesemmi yemesemmi yaa sana veriyim de kurtulayim.. ben bugun bide süpengil yedim
ye üstune lahana mis diyosunyeee gitsin bebisim bisolmaz lahana suyu eritir gider aklinda kalcagina midende kalsin hem bn sutlu seyleri sevmem
he kokulu kokulu ooh misye üstune lahana mis diyosun
Lahana degil hicbirsey kurtarmaz o kaloriyi..he kokulu kokulu ooh mis
Ya herşeyi ciddi alınacaksa oo işimiz is ne muhabbetin tadi kalir ne bisi bu kadar alıngan olmasın kimse yahuuu gırgır şamata yaniiDuygu sömürüsü yapmıorum ama çok üzgünüm
Sadece bi arkadaşın ki kim olduğuna bile dikkat etmedim. Bi arkadaşın dediğine üst üste olumsuz eleştiri yapmışsınız die ben de şaşırdım çinkü arabada gezmek insanı yorar ki belki gezerken bişey araştırıyorlar nerde ne ucuz die strese girip yorulabilirler . Bu anormal bişey diil ki
Ama size ters gelse de ben yine saygı duyarım
Ben tamamen şaka yollu karşı çıktım yanına ifade de koydum nerde hata yaptım????