Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayim canim arada giriyorum arkadaslarla dertlesiyoz cikiyorum :) sen nabiyorsunH M nerdesin kız
Ben de iyiyim işte noolsun uzanıyorumBurdayim canim arada giriyorum arkadaslarla dertlesiyoz cikiyorum :) sen nabiyorsun
Eşim tatli istedi bende tatli yapicam bulasiklari makineden cikarim.. geri yerlestiricem.. vs vs cay koyucamBen de iyiyim işte noolsun uzanıyorum
Yemek yapıyorum canım hali sildim bugün mutfağı falan ole vakit geçti sen nasılsın napionNapıosun ne var ne yok
İyi yapmıssın ben de napıyım işe gidip geliorum kek yapıcam inş dün yapamamıştımYemek yapıyorum canım hali sildim bugün mutfağı falan ole vakit geçti sen nasılsın napion
Sana da kolay gelsin canım ağrı ciddi olur telrarlarsa git alsatmaİyi yapmıssın ben de napıyım işe gidip geliorum kek yapıcam inş dün yapamamıştım
Karnımda ağrı var hâlâ ama dün daha kötüydü bildiğin sancı saplanıyodu bıçak gibi şimdi geçti
Sağol inşaşşahSana da kolay gelsin canım ağrı ciddi olur telrarlarsa git alsatma
Allah nedim git ödeme kosSağol inşaşşah
Çişim geldi
Ben hiç almadım alışveriş nadir bayramdan bayrama bisi kolu kolay aklmda kalmadıkça almam[/QUOTE][QUTE="Clamatis, post: 53866348, member: 861657"]İnternetten siz de çok sık kıyafet alıomusunuz
Ben alıom ya gayet de güzel denk gelioBen hiç almadım alışveriş nadir bayramdan bayrama bisi kolu kolay aklmda kalmadıkça almam
Aynen canım ole en son 20 bi etek begendim kalem etek 3 4 ay olmuştur bedenime uygun diye bayrama anca alırım belkiBen de almiyorum cunku kiyafeti bakarken saga sola asagi yukari cekistiriyorum orama olurmu burami olur diye netten asla alamammm.. ama baska seyler aldgmz olmustu telefonla ilgili seyler flan.
Aynen canım sen[/QUOTE]Ben alıom ya gayet de güzel denk gelio
Sen kapalı mısın içimden öyle geldi
Ben genelde yelek alıorum ya s ya m illa oluyoBen de almiyorum cunku kiyafeti bakarken saga sola asagi yukari cekistiriyorum orama olurmu burami olur diye netten asla alamammm.. ama baska seyler aldgmz olmustu telefonla ilgili seyler flan.
Ben uzun salaş giyiyorum rtegide üstü biraz bol uzun alti dar etek giyerm ama genelde uzun elbise salaş pantolon seklinde..Eteğin üstüne de olsa kalçamı kapatacak bişey istiyorum belli oluyo
O yüzden Harika şeyler buldum var yaaa
Önü normal ama arkası uzun sadece kalça kısmını kapatacak şekilde
Eteğin modeli de gitmemiş oluyo
Evet salaş modellerde güzel duruyo şık ve sadeBen uzun salaş giyiyorum rtegide üstü biraz bol uzun alti dar etek giyerm ama genelde uzun elbise salaş pantolon seklinde..