- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
sivastrabzon para biriktirmek ister misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olanlar da var hamile olmak isteyenler de hoşgeldin :) herşey serbest :)Ben akşama yetistim
Bu topigi yeni gördüm.
Sadece hamile üyeler mi var içerik nedir bi fikrim yok. Ama zaman buldukça incelicem :)
Hamile olanlar da var hamile olmak isteyenler de hoşgeldin :) herşey serbest :)
İsterdim ama biriktirmek bir yana her ay açıkla çıktığımız için öyle bir şansım yok maalesef.. Zaten evin mali.islerine de ben bakmıyorum..sivastrabzon para biriktirmek ister misin
sivastrabzon para biriktirmek ister misin
Bende hamile kalmak istiyorum mesela bak burdayimBen akşama yetistim
Bu topigi yeni gördüm.
Sadece hamile üyeler mi var içerik nedir bi fikrim yok. Ama zaman buldukça incelicem :)
İnşallah sanada nasip olur canım.Bende hamile kalmak istiyorum mesela bak burdayim
Amin canim bende 8 yillik evliyim. Rabbim seni tamamina erdirsin bana da en hayirlisindan bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallahİnşallah sanada nasip olur canım.
Gönülden isteyince tevekkül edince oluyor. Ge inan ki herseyin bi zamanı var. Sabırla bekle. Ben 3 yıl bekledim. Hala da bekliyorum. İnşallah tamamına erer :)
AMİİNNNNNNNNAmin canim bende 8 yillik evliyim. Rabbim seni tamamina erdirsin bana da en hayirlisindan bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah
Canım burada herşey varrrBende hamile kalmak istiyorum mesela bak burdayim
Amin canim dua ileAMİİNNNNNNNN
Allah'ım gönlüne göre versin canım Allah'ım kucagini boş bırakmasın insallahhh
KesinlikleCanım burada herşey varrr