Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo ben de hep dostum derim :))Allah düşürmesin dostum zor valla:)
Oluruz tabiKizlar 7 de uyandim ama sonra grri yattm
Surekli yatma istegim var
Yapilacak listem hayli kabarik.
Kendimi bu aralar cok bakimsiz hissediyorum. Evdeym ve guzel giyinmiyorum.
Cunku istedigim parcalar dolabimda yok sanki.
Saclarimi da kestirdigim icin hic sekil sukul yapamiyorum.
Evde resmen esimle asker arkadasi modundauiz.
Sohbet vs yok.
Tv oyun var sadece.
Gebelikten sonra kendimi biraz saldim ve toparlanamiyorum
Bunu tersine cevirmek ıstiyorum
Of ya. Konusacagim kimse de yok . Umarm siz destek olursunuz bana
Dün etiketlemişsin canim şimdi eski bildirimler de denk geldim :)@JustPeace kız kek tarifini aldın kaçtın
Ooo ne güzel biz bugün evdeyiz eşim hasta birazMerhaba kızlar neler yapiyonuz ben tatlı ve börek yaptım buyrun sizi de beklerim
İyiyim şükürrr senDün etiketlemişsin canim şimdi eski bildirimler de denk geldim :)
Nasilsin?
Çayı koy geliozMerhaba kızlar neler yapiyonuz ben tatlı ve börek yaptım buyrun sizi de beklerim
İyiyim ben de teşekkür ederim :)İyiyim şükürrr sen
Cok naziksiniz sanal bile olsa beni düşünmeniz ne hoş evde takiliyoruz eşimle hava kapali insan hic bir sey yapmak istemiyor
Oluruz tabi
Birikim topiğindensin dimi sen
Hamileliğin kaçıncı ayı peki
Hamilelikte normal ki
İşte o yüzden hemen hamile kalmayın diolar laçka gibi oluyo insan gerçi ben evlendiğim günden beri hamile kalmaya çabalıyorum hiç korunmadım sorun da yok şükür
Allah bağışlasınn bebeğini darısı başımıza inş kendini koyuvermemeye çalış biraz olmuyosa da sora toparlarsın
Bişey diil siz de sağolun :) Burda da kapalı orası neresi pekiCok naziksiniz sanal bile olsa beni düşünmeniz ne hoş evde takiliyoruz eşimle hava kapali insan hic bir sey yapmak istemiyor
Anladım canım benim zor oluyo tabi tahmin ediyorum ama iyi yönlerimden bak mesela canın bişeyşer istemiyo mu eşinden iste9. Ayinda gebe kaldm canm
4 aylik hamileym
Eskişehir sizin orasi neresiBişey diil siz de sağolun :) Burda da kapalı orası neresi peki
Çanakkale :))Eskişehir sizin orasi neresi
Yoğurt çorbası kızartma :)Ahahaaaa ne yaptın akşama