- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Eline sağlık bizim de iki gündür y çorbası var :))Yoğurt çorbası kızartma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık bizim de iki gündür y çorbası var :))Yoğurt çorbası kızartma :)
Benim canim da y çorbası çekti. Ama balik var menüde asla esim içmez;(Eline sağlık bizim de iki gündür y çorbası var :))
Bunalıma girmişsin hoşgeldin aramıza bu aralar benimse pek fazla keyfim yok ama düşürmüyorum kendimi bizimde öyle eşimle e konuşacak bir şeyimiz yok anca bakışıyoruz arada sırada bir yaşam belirtisi veriyoruz sıkma canını kendini bu kadar düşürme kocana zaman ayır git giyin yap makyaj güzzel bir yemek bende kaç gündür annemdeyim yarın eve gidicem bir dun gördüm kocamı özlemişim kendilerini aman takma kafana hiç bir şey bidaha gelmicez bu dünyayaKizlar 7 de uyandim ama sonra grri yattm
Surekli yatma istegim var
Yapilacak listem hayli kabarik.
Kendimi bu aralar cok bakimsiz hissediyorum. Evdeym ve guzel giyinmiyorum.
Cunku istedigim parcalar dolabimda yok sanki.
Saclarimi da kestirdigim icin hic sekil sukul yapamiyorum.
Evde resmen esimle asker arkadasi modundauiz.
Sohbet vs yok.
Tv oyun var sadece.
Gebelikten sonra kendimi biraz saldim ve toparlanamiyorum
Bunu tersine cevirmek ıstiyorum
Of ya. Konusacagim kimse de yok . Umarm siz destek olursunuz bana
Aman içmeyin zaten Allah korusunBenim canim da y çorbası çekti. Ama balik var menüde asla esim içmez;(
Ahahaa:))Benim canim da y çorbası çekti. Ama balik var menüde asla esim içmez;(
Aferin kızBunalıma girmişsin hoşgeldin aramıza bu aralar benimse pek fazla keyfim yok ama düşürmüyorum kendimi bizimde öyle eşimle e konuşacak bir şeyimiz yok anca bakışıyoruz arada sırada bir yaşam belirtisi veriyoruz sıkma canını kendini bu kadar düşürme kocana zaman ayır git giyin yap makyaj güzzel bir yemek bende kaç gündür annemdeyim yarın eve gidicem bir dun gördüm kocamı özlemişim kendilerini aman takma kafana hiç bir şey bidaha gelmicez bu dünyaya
Çıkmafın mı dan iştenAferin kız
Ne dion lenÇıkmafın mı dan işten
Görmedim kiNe dion len
Dün sordun ya iş yok ddm
ManyakGörmedim ki
Teşekkürler canısıManyak
Len sabahtan beri burdayım yoktun canım çıktı Sadece çorba ama sana neşretsen yaparımNe yemek var akşama ona göre yemege gelcem
Öne kızzzLen sabahtan beri burdayım yoktun canım çıktı Sadece çorba ama sana neşretsen yaparım
Ne istersen yaparım:)Öne kızzz
Canının sağlığı canım hiç fark etmez ....Ne istersen yaparım:)
Canım yaa :))Canının sağlığı canım hiç fark etmez ....