- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec kaldin bacim ben huniyle geziyorum Zati
Ooo güzelmiş o dao da güzelmiş hos buldum:) anlami 4 yildiz cicegi demek
4 dene alayim 1 yetmez
Evet nerdesin sen yaa kaçakBir kaç saatcik rötarlı gelebildim çağrıya.. ama pek bir şey kaçirmamısim herhalde..
Iyi akşamlar bu arada..
Ben de alabilir miyim, mavisinden..
Tanesi elli kuruş dört alana bir bedava4 dene alayim 1 yetmez
Tamam :))) durBen de alabilir miyim, mavisinden..
Tamam aldim gitti 1 tanesi yedekte dursun benim sipalar paylasir bana anca bi tane kalir zatenTanesi elli kuruş dört alana bir bedava
Ya sorma.. kendime vakit ayırmaya en son sıra geliyor valla.. herkescikleri uyutayim diye bekliyorum bazen....Evet nerdesin sen yaa kaçak
Ooo allah bağışlasınn darısı başımıza :)Tamam aldim gitti 1 tanesi yedekte dursun benim sipalar paylasir bana anca bi tane kalir zaten
Ya sorma.. kendime vakit ayırmaya en son sıra geliyor valla.. herkescikleri uyutayim diye bekliyorum bazen....
Naber herkes?
Aminn dicem de dua mi olur beddua mi bilemedim ceken bilir :)benimki 4u birden geldi sen tek tek al istersenOoo allah bağışlasınn darısı başımıza :)
Tesekkur ederim, çok yakışacak bana en sevdigim renk..
Çocuk mu huni miAminn dicem de dua mi olur beddua mi bilemedim ceken bilir :)benimki 4u birden geldi sen tek tek al istersen
Takıp fotonu atTesekkur ederim, çok yakışacak bana en sevdigim renk..
Aminn dicem de dua mi olur beddua mi bilemedim ceken bilir :)benimki 4u birden geldi sen tek tek al istersen