- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Uzulme canıım .. kendileri bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulme canıım .. kendileri bilir
Tereferik miBugun telesiyeje bindim.. Korktumm kizzzz
Geçmiş olsun canım...Benim kızda şu çiçeği çıkmış ne kremi kullansam acabafikri olan
O daha iyi ustun Arkan kapali.. Bu heryeri acik.. Vee.. 15 metre yuksekte ucuyosun.. Hatta bazen 20: (Tereferik mi
Ayyy ben çok korkarım üst Geçitten geçerken bile korkuyorum yüksektenO daha iyi ustun Arkan kapali.. Bu heryeri acik.. Vee.. 15 metre yuksekte ucuyosun.. Hatta bazen 20: (
Teşekkür ederim tatlimGeçmiş olsun canım...
Bizde varız burda dropkick kiskaniyoruz
Tabi bindim.. Cok.. Ama bu farkli.. Boslukta sallaniyo gibi yaaa: (Ayyy ben çok korkarım üst Geçitten geçerken bile korkuyorum yüksekten
Uçağa bindin mi hiç
Güldür güldürBu akşam ne izliyonuz bakalim tvde
Ayyy çok heyecanlıTabi bindim.. Cok.. Ama bu farkli.. Boslukta sallaniyo gibi yaaa: (
Birde.. Bi ara Kaldik tepede.. Uffff odum seyime Karisti:))Ayyy çok heyecanlı
Etikete geldim de beni etiketleyen nadir olur tanımıyorum da ama davete icabet etmek gerek:) size de iyi aksamlar
Birde.. Bi ara Kaldik tepede.. Uffff odum seyime Karisti:))
İyi akşamlar hoşgeldin yabancı kelimelerden salladım tuttunEtikete geldim de beni etiketleyen nadir olur tanımıyorum da ama davete icabet etmek gerek:) size de iyi aksamlar
o da güzelmiş hos buldum:) anlami 4 yildiz cicegi demekİyi akşamlar hoşgeldin yabancı kelimelerden salladım tuttun