Ya bazen 2 3 tane kullsniyorum:) kendiligimden oluyodum zaten ama geckmesn diye tedbir amacli 3 gun kullaniyorum2 gun sora flan geliyor adetim ama bu sefer 6ngunumdeyim gelmedi meretsen her zamanmi progestan kullaniyosun kuzum yoksa uc aydir kendisimi oluyo adetin
tmm bestecim :)bekle bakalim nolcakOnu yazmistim ole. Ama beste diyiver burda bisey olmaz:) hamilelik yoktur sanmiyorum 1 hafta bekleyeyim bakim
:)) nurmu senin asil ismin canimtmm bestecim :)bekle bakalim nolcak
egerki gebelik yoksa kistler baski yapiyodur pcostun demi sen canim keske bnimde geciksede bi y gecikse aylar yillar geciyo bnimYa bazen 2 3 tane kullsniyorum:) kendiligimden oluyodum zaten ama geckmesn diye tedbir amacli 3 gun kullaniyorum2 gun sora flan geliyor adetim ama bu sefer 6ngunumdeyim gelmedi meret
yok canim kulagina fisildarim bi ara tanidik var hemen anlar bnim burda oldugumu grmesin:)) nurmu senin asil ismin canim
Ayy canim yaa.. ama bnde kistler kucük doktora soledm bu ay cok baskı oldu kasıklarmda ama bsy yok dedi sende. Kucukler etki etmezler. Bnde bi tek tarafli oluyoregerki gebelik yoksa kistler baski yapiyodur pcostun demi sen canim keske bnimde geciksede bi y gecikse aylar yillar geciyo bnim
dogru soyluyosun canim aynen oyle yapYemek yapicam bende esim geldi
Telefonla ugrasmayi sevmiyorum o varken onunda ayni sekilde. O yuzden ben elimden atayim :)
Vallamiyok canim kulagina fisildarim bi ara tanidik var hemen anlar bnim burda oldugumu grmesin
etki etmesinler daha iyi tek taraflisida oluyomus ha vay e onlarda sokulsun gtsin insaAllahAyy canim yaa.. ama bnde kistler kucük doktora soledm bu ay cok baskı oldu kasıklarmda ama bsy yok dedi sende. Kucukler etki etmezler. Bnde bi tek tarafli oluyor
Ne bilim bnde blmiorum allah sennde yardmcn olsn zor vallaaaetki etmesinler daha iyi tek taraflisida oluyomus ha vay e onlarda sokulsun gtsin insaAllah
Ayy amiin sagolasin canim valla oyle zorki hergun bkliyorum kurleri kestim agrilarda gitti ne hikmetseNe bilim bnde blmiorum allah sennde yardmcn olsn zor vallaaa
SayılırÖyleymisim galiba
Oo Çanakkale güzel şehir 3 yıllık evlisin o zaman tahminimce
Manyak tıbbi açıdan diyoruz heraldeclamas neler diosun dökul kuzum ee baska neler olii
evwt mutfakta yaa börek yapıo bugünClamatisin kocası mı evde
Aaa Benin de göbek adım HaticeVar.. şiislik filan adetten olur o ya ne bilim de can.m:) ismim hatice
Aynen ben de o varken ayıp olur sen evinle ilgilenYemek yapicam bende esim geldi
Telefonla ugrasmayi sevmiyorum o varken onunda ayni sekilde. O yuzden ben elimden atayim :)
tibbi acidan soyle aa engin bilgilerindenManyak tıbbi açıdan diyoruz heralde
borek mi vaaav daha ne olsunEve
evwt mutfakta yaa börek yapıo bugün
Ama nadir yapar hatta börek ikinci bu