- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.837
- 29
M oldum isim söylemiceksin sanırım :)Ben de 31 Çanakkale :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M oldum isim söylemiceksin sanırım :)Ben de 31 Çanakkale :))
Selaaaaaaaammmm nabeeeeeerrrr
İyiyim sağol kız şükür :))Selaaaaaaaammmm nabeeeeeerrrr
Hatice ismim :) sanal alem ya ondan yani :))M oldum isim söylemiceksin sanırım :)
Selam Hayırlı cumalar olsun akşam birz geç yattık yeni kalktık
Günaydın tekrardan kızlar işe gitmek üzere hazırlanacam :) Mehmet’le bilmem ne gibi oldu videoları var ya kızın adını unuttum :)) şimdi biz Mehmet’le buluştuk boztepeye piknik yapmaya gidicez :)))))
selamlar :) uyuşuk uyuşuk bilgisayar ekranında geziyorum..evde hiç malzeme kalmadı ne yemek yapıcam bilmiyorum bla bla bla.. ben adanalı ama urfa mahkumu bir garip kul
1 de uyudum üç buçukta kaçtı gıcık şey ve şuan onun yüzünden başım çatlıycak bi gelse varya sorcam ona dünün hesabınıGünaydın ne zaman kaçtı kız beş buçukta mı yoksa hiç mi uyumadın
Ahahaaaa ne yaptın akşamaselamlar :) uyuşuk uyuşuk bilgisayar ekranında geziyorum..evde hiç malzeme kalmadı ne yemek yapıcam bilmiyorum bla bla bla.. ben adanalı ama urfa mahkumu bir garip kul
Olsun şükür hiç uyuyamamak daha kötü allah korusun 2-3 saat de en azından ayakta tutar1 de uyudum üç buçukta kaçtı gıcık şey ve şuan onun yüzünden başım çatlıycak bi gelse varya sorcam ona dünün hesabını
Amin inşallahHer güne ; Güzelliğe niyet ederek başlayın. Bugün güzel şeyler olacak diye düşünün. Çünkü dilekler duâlaşır. Duâlar gerçekleşir…
Şükür ya iyi diyelim iyi olalım misali :))Gunaydin canim.. nasil?
Aferin kızGunaydin ogretmenimiz ev ziyaretine gelecek. Hazirlik yapiyorum