- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
@MAL KABUL Naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hissedip koştum geldim :) bol burun tıkanıklı mendilli geçen hastamsi günler:)
İyiyim ben de şükür :))) gribe devam diosun ah canım geçer inş tez zamandaHissedip koştum geldim :) bol burun tıkanıklı mendilli geçen hastamsi günler:)
Sen nabersin brütus :)
Zencefilden tiksindim resmen :)İyiyim ben de şükür :))) gribe devam diosun ah canım geçer inş tez zamanda
Tarçın zencefil bal karıştır ye
Sus kız yok öyleZencefilden tiksindim resmen :)
Bilmiyorum tatlimİnşaşşah
Bulunmuş mu bilgin var mı
Iyim canim sen nasilsin. Kimse olmuyor girmiyorum. Cam sildim yagmur yagdi.
Yeni eve geldim canım gezmeye gittik kızkıza öldüm bide sabahın 7 sinde uyudum noluyor böyle ya valla uyku hapı alcam nerdeyse yaa
Evet bu aralar pek aktiflik yokIyim canim sen nasilsin. Kimse olmuyor girmiyorum. Cam sildim yagmur yagdi.
Len ben de diyorum eşi de yok yazıcaktıYeni eve geldim canım gezmeye gittik kızkıza öldüm bide sabahın 7 sinde uyudum noluyor böyle ya valla uyku hapı alcam nerdeyse yaa
Ehliyet kursuna gittim bugün aldığım tazminatla araba alacağım
Şu bir haftadır böyle 7 gibi uyudum 11 gibi kalktım hiç uyuyamıyorum tam 2 film izledim banamısın demedi galada uykum yokLen ben de diyorum eşi de yok yazıcaktı
İyi yapmışsın
Nie öyle oluyo ya kaçta uyandın? Ne zamandır böyle?
Günaydın sen de benden kapmışsın sabahlayıp günaydın yazdın sanırım :)))Günaydınnnnn kızlarrrr :)
Her zamanki gibi kafayı sıyırmaya 1 adım daha attım.