- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
Sağol inş yaparım yetimden kalkabilirsem :))
Cok mu yordular senii yolla bana agizlarini kirayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol inş yaparım yetimden kalkabilirsem :))
Kırsan keşke kız bi kere de wcye gittim düşün zar zorCok mu yordular senii yolla bana agizlarini kirayim
ben deeeValla doğruuu bende yapcam şimdii
Aç bak YouTube :)))Kiz seyy benim anamda Orduluda ondan sey ettydim
Kırsan keşke kız bi kere de wcye gittim düşün zar zor
Yarım saat öğle arası
Gün içinde de wc bi kez
Bir dakikam boş geçtiyse ... ama sora da Arkadaşım yine izin alıp erken çıktı koyan da bu zaten
Kızlar ben Türk kahvesi yapmak üzere yerimden kal kııııı yok ya karar veremedim nescafe mi olsa Türk kahvesi mi
Evet sanırım müdür işlerini yaptığı için toleranslı Emin’im geç de olsa adalet tecelli eder ama etçem beddua bi ara kimse tutamaz beni :))Insani en cok adaletsizlik sinir ediyo zaten
Aferin kız eğlenceli birine benzionTürk kahvesiiiiiii
Tv izliyorum haberler. İyiyim siz nasılsınız kızlar❤
Türk kahvesiKızlar ben Türk kahvesi yapmak üzere yerimden kal kııııı yok ya karar veremedim nescafe mi olsa Türk kahvesi mi
Bizler de iyitiz şükür tam kahveye kalkıyodum:)))Tv izliyorum haberler. İyiyim siz nasılsınız kızlar❤
Evet sanırım müdür işlerini yaptığı için toleranslı Emin’im geç de olsa adalet tecelli eder ama etçem beddua bi ara kimse tutamaz beni :))
Iyiz canim sen nasilsin
Ben de yiyin şükür :)Iyiz canim sen nasilsin
Tamam et et :) çok makbule geçerKiz ben bi dua edem mi katran gibi yapisir yeminle