- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
AminnnnnDualarım sizinle kızlar Allah size @Dropkick DlnOrhn @miss_laviniiaa @IsikOlsun @Tatlianne20 @Erva Yaren ve tüm anne olmak isteyenlere en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnnDualarım sizinle kızlar Allah size @Dropkick DlnOrhn @miss_laviniiaa @IsikOlsun @Tatlianne20 @Erva Yaren ve tüm anne olmak isteyenlere en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhabaaaa
Aminnnnn
Ask ve isyan
Aminnnnnnnnnnn.
Yok canım ne kusuru estefurullah ❤Pardon canım başkasıyla karıştırdım kusura bakma
Yok canım ne kusuru estefurullah ❤
Ben de Amin diyeyim öyle çıkayım. Bir yatayim da öyle mesaj atın valla bildirimlere bakmadan, bakınca da yazmadan edemiyorum.. Gözlerim acıdı, yazık bana aaAmin canım
Görmedim, duymadım, bilmiyorum
Öyle oluyo insan bana da olmuştu hatta iş vardı vi gün sora iş yerinde kafayı yemiştimBen de Amin diyeyim öyle çıkayım. Bir yatayim da öyle mesaj atın valla bildirimlere bakmadan, bakınca da yazmadan edemiyorum.. Gözlerim acıdı, yazık bana aa
Cümlemizin çok sağol :**Çok tatlısın tüm dileklerin kabul olsun inşallah ❤❤❤
Ahy vallamı pardon o zmaaaaaan Allah analı babalı buyutsün rabbim snaa sağlıklı bir evlat nasıl etsinSağol canım benim Allah razı olsun yalnız hamile olan benim kuzum Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin diyeyim öyle çıkayım :))) Mevlüt gibi oldu kızBen de Amin diyeyim öyle çıkayım. Bir yatayim da öyle mesaj atın valla bildirimlere bakmadan, bakınca da yazmadan edemiyorum.. Gözlerim acıdı, yazık bana aa
Ben de Amin diyeyim öyle çıkayım. Bir yatayim da öyle mesaj atın valla bildirimlere bakmadan, bakınca da yazmadan edemiyorum.. Gözlerim acıdı, yazık bana aa
Ahy vallamı pardon o zmaaaaaan Allah analı babalı buyutsün rabbim snaa sağlıklı bir evlat nasıl etsin
Ask ve isyan iyisindir inşaşşah
Aaa gerçekten mi çok sevindim burnumun direği sızladı :)))Valla çok şükür iyiyim canım leke kesildi ve umudum yüksek Allahım koruyacak onu inşallah. ilk başta çok üzgündüm Allah hepinizden razı olsun çok destek verdiniz içimi rahatlattınz canım
Yok öyle yağmaHerkese iyi geceler. ♡♡♡ Görüşmek üzere.
İyi geceler kuzumm ❤❤Herkese iyi geceler. ♡♡♡ Görüşmek üzere.