- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Heeee seni gidi senii seviyonn biriktirmeye ben de sevimmmYok birikim topiğine girdim heyecanlıyım zaten almaya başlamıştım her ay bi de topik olunca heyecan bastı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee seni gidi senii seviyonn biriktirmeye ben de sevimmmYok birikim topiğine girdim heyecanlıyım zaten almaya başlamıştım her ay bi de topik olunca heyecan bastı
14 ocakkkGün olarak
Sohbet içinBnde etikenltlenmisim ama bu grub ne icin kuruldu acaba
Yok demiyor daha agzini payini aldi
Hadi yaBoreK poğça kurabiye olabilir cnm
Öyle sevmekle olmazHeeee seni gidi senii seviyonn biriktirmeye ben de sevimmm
Laaa gelmii kii koyam köşeye gidiii koca getiri elektrik su borç harç dirkene bittii alışveriştw varÖyle sevmekle olmaz
Kız öyle diil atıyorum bi gün sora doğsaydın başka burç mu olucaktın die merak etmiştim boşver anlama :))14 ocakkk
Döveeimmmm siniKız öyle diil atıyorum bi gün sora doğsaydın başka burç mu olucaktın die merak etmiştim boşver anlama :))
Kayınpederin veya kaynanan katkıda bulunuo muLaaa gelmii kii koyam köşeye gidiii koca getiri elektrik su borç harç dirkene bittii alışveriştw var
Allah bağışlasın ne güzel kız darısı başımıza ama nerde bari 35 yaşında Doğum yapabilsem ona da razıyım artık 32 oldumBizim oglan ayaklarini dikmis gak gak diyo. Guya uyucakti
Adı neBizim oglan ayaklarini dikmis gak gak diyo. Guya uyucakti
Sen git nurmavisi berceste yi Nergis moru bi de tatlıanneyi dövDöveeimmmm sini
Olsun canim kismet Allah sizede nasip eder insallah. 50 yasinda doguran var yaslisin sankiAllah bağışlasın ne güzel kız darısı başımıza ama nerde bari 35 yaşında Doğum yapabilsem ona da razıyım artık 32 oldum
Amin kız çocukla aramızda yaş farkı oluyo baya nine gibi olucam :))Olsun canim kismet Allah sizede nasip eder insallah. 50 yasinda doguran var yaslisin sanki
BüyrünnnnGul-i zar nerdesin len
Nereye kayboldunBüyrünnnn
Çıktınn kaynanam görümcemden geldi diğer görümcemde geldi eltimdeler bakim belki oraya giderim olmassa kızını çalcam onlardanNereye kayboldun