- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
Düğün mü var.Bu arada ayın 15 inde bileziğin gramı kaç olur fikri olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün mü var.Bu arada ayın 15 inde bileziğin gramı kaç olur fikri olan var mı
Hoşgeldin nasılsın,senin eltiydi değil mi balkona çamur atıyorsun diyen :) hala diyor muSlm geldim kuzular
Yok demiyor daha agzini payini aldiHoşgeldin nasılsın,senin eltiydi değil mi balkona çamur atıyorsun diyen :) hala diyor mu
Sen nasilsin canim sormamisimHoşgeldin nasılsın,senin eltiydi değil mi balkona çamur atıyorsun diyen :) hala diyor mu
Hastaliktan canım hiçbirşey istemiyo canım
CAnım ya dışarı çıkamıosan eşine söyle kapıp getirsin
O çok hasta dersiniz
Çok şükür iyiyim :)Sen nasilsin canim sormamisim
Allah iyilik versinÇok şükür iyiyim :)
Yok cnm ya çoktan bitirdim de baska isim ciktuKızzzz bitmedimi tembelllll
Hımm anladımmm canımmm çalışkannn kızzzYok cnm ya çoktan bitirdim de baska isim ciktu
BoreK poğça kurabiye olabilir cnmKizlar bir sonraki pazar dogum gunu yapicam ogluma fikirler geldin ikramlik ne yapabilirim?
Salata olarakBoreK poğça kurabiye olabilir cnm
11 inde canim 2 yasina girecek haftasonu yapacagimterelelli34 14ündemi doğum günü oğlunun benim de aynı günn oğluşun kaç yaşında
Anladımm cannım Allah bağışlasınn12 inde canim 2 yasina girecek haftasonu yapacagim
Yanlis yazmisim canim 11 inde seninki kac yasindaAnladımm cannım Allah bağışlasınn
Benim çocukk yokkk benim doğm günümmYanlis yazmisim canim 11 inde seninki kac yasinda