- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Yanlis yazmisim canim 11 inde seninki kac yasinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlis yazmisim canim 11 inde seninki kac yasinda
Ahh canim ozur dilerim.Benim çocukk yokkk benim doğm günümm
Yookkk canımmm aminnn inşallah canım yaaAhh canim ozur dilerim.
Uzulme lutfen Allah sanada nasip etsin insallah tekra ozur dilerim
Hahagaha dwli tamda 19 00 da geldinnn saatlimi çalışinnSelam kızlar saat 19:00-22:00 arası programıma hoşgeldiniz şimdi mesajları okuyup cevap vericem
HosgeldinnnGeldimmmm
HoşgeldiinnnnnGeldimmmm
Bir oğlak zaman ve mekan planlayıcısıdırHahagaha dwli tamda 19 00 da geldinnn saatlimi çalışinn
Hoşbulduk CAnım benimHoşgeldiinnnnn
Hoşbulduk kız yavaş boğulucaksınHosgeldinnn
Diyosunn aynıyızz laaa bende oğlakkkkk son 1hafta kaldııBir oğlak zaman ve mekan planlayıcısıdır
Satürn yönetir
Tünaydın o zaman :))Geç oldu ama Günaydın bugün biraz geç uyandım temizlik yemek derken oturmak üzereyim daha yeni
Aaa iki inatçı keçi anlaşamaz normalde :)))Diyosunn aynıyızz laaa bende oğlakkkkk son 1hafta kaldıı
Sınırda kalmadın dimi burç olarakDiyosunn aynıyızz laaa bende oğlakkkkk son 1hafta kaldıı
Bizz anlaşırızzz yani seni bilmem ama ben cana yakınım herkesle muhabbetim olurrAaa iki inatçı keçi anlaşamaz normalde :)))
Sınırda kalmadın dimi burç olarak
Yok birikim topiğine girdim heyecanlıyım zaten almaya başlamıştım her ay bi de topik olunca heyecan bastıLenn napcann bilezikk düğünmü varrr
Herkesle olunca gıcık oluyorum ZatenBizz anlaşırızzz yani seni bilmem ama ben cana yakınım herkesle muhabbetim olurr
Gün olarakAnlamadımm len