- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Şnşallah canımK
Keşke beniökide yapsaaaa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şnşallah canımK
Keşke beniökide yapsaaaa:)
Sormaa heeeç sormaSu içemiyorum hiç sen naaptın
Allah acil şifa versin çok zor çokfıtık canım karaciğeri alınmış dikişler fıtık olmuş sürekli ağrısı var
AminnnHayırlısını diliyorum canım inşallah en kısa sürede bize de nasip olur .....
Hayirli olsun tatlim bol bol sıcak sohpetler olsun :) o zaman direk başlığa uyayim esimle kahvalti yaptik o simdi 101 oynuyor bende tv izliyorum daha bi sey yapmadik :)Evet CAnım Yen'i :))
Sağol teşekkürler inşallahHayirli olsun tatlim bol bol sıcak sohpetler olsun :) o zaman direk başlığa uyayim esimle kahvalti yaptik o simdi 101 oynuyor bende tv izliyorum daha bi sey yapmadik :)
HarikaaaKızları uyuttum hiçbir iş yapmadım keyif yapıyorum :)))
Allah kolaylık versin CAnımAhh ahh evde olaydım daa temızlık yapaydım . Ben cumartesi günüde çalışıyorum maaleseff :/
Amnnn teşekkürr ederimmm :)Allah kolaylık versin CAnım
MutlU hafta sonlariniz olsun canlar
32 çanakkale ama istanbuldan geldimAmnnn teşekkürr ederimmm :)
yaşı kaçtı sankı senın nerden oturuodun ?
Amin CAnım sağol sana daaaaMutlU hafta sonlariniz olsun canlar
Aynen Yen'i geyik topiğiYeni geyik topigi galiba merhabA:)
Sanada canooGünaydın kızlar yeni güne bismillah
Lennn nereyyyeKızlar ben akşama dönerim size eşim evde birlikte vakit geçiricez kaynaşın siz öptüm Arada girebilirim
Kolaaayy gelsinnnn . İyi vakitlerrrrKızlar ben akşama dönerim size eşim evde birlikte vakit geçiricez kaynaşın siz öptüm Arada girebilirim