- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Bravo kız ben de bu akşam yapsam keşke hamur işiE dun çok hamur açtım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bravo kız ben de bu akşam yapsam keşke hamur işiE dun çok hamur açtım
Günaydın CAnım üyeliğin hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldin
Belirti olabilir de olmayabilir de benim de geçen ay ilk kez belirtiler oldu bu tip ama hamile kalamadım sen kafana takma ki hamile kalasın inşaşşah da hamilesindir hayırlı haberlerini beklipruoz :))
Çok büyük ihtimalle clomendenHoşbuldum canım. Aaaa hadi yaa canımm neden peki oyle benzer belirtiler olmuş yani nedeni neymiş ki ?? Pes etmek yok ya sonuna kadar deneriz ☺☺☺
Yap canısı yap verim tarifi aç evde :)Bravo kız ben de bu akşam yapsam keşke hamur işi
Yok o kadar da diil kız sağol açamam evde hamur :))Yap canısı yap verim tarifi aç evde :)
Benim eşim şuan temizlik yapıo beraber takılıcaz akşam işr gidecek bu aradaBen yine gezmelere gidiyom gelin gezelim kızlar ev yok iş olmuyor
Bizde evimizi özledik temizlik yapmayı geç uyanmayi evden uzak olmak çok çok kötü ya öğrenci gibi oldukBenim eşim şuan temizlik yapıo beraber takılıcaz akşam işr gidecek bu arada
Aah ahh kaç zamanınız kaldı pekiBizde evimizi özledik temizlik yapmayı geç uyanmayi evden uzak olmak çok çok kötü ya öğrenci gibi olduk
Ohh gezin tabii benim koca yatıyor hala kalksın bende atıcaö kendimi dışarı sıkıldım artık evde ::))Ben yine gezmelere gidiyom gelin gezelim kızlar ev yok iş olmuyor
Açarsın açarsın başarırsın sen :)Yok o kadar da diil kız sağol açamam evde hamur :))
Eşin temizlik mi yapıyo maşallah napıyoBenim eşim şuan temizlik yapıo beraber takılıcaz akşam işr gidecek bu arada
Utanıyorum dedim :))Eşin temizlik mi yapıyo maşallah napıyo
Gunaydin canimm yeni topik mi kk ye dedikodu topigi yetmiyor
Evet CAnım Yen'i :))Gunaydin canimm yeni topik mi kk ye dedikodu topigi yetmiyor
Nesi varkv yi hastaneye götürdüm birazdan gidip kimliği alıp kv yi gezdirecem yine ayy çok yoruldum biri dur desin
Çok büyük ihtimalle clomenden
Benim adetim tek bir gün geçmez
Beş gün gecikmeli oldum
Keşke beniökide yapsaaaa:)Utanıyorum dedim :))
Ben yatıyorum resmen silme süpürme
fıtık canım karaciğeri alınmış dikişler fıtık olmuş sürekli ağrısı varNesi var