Günaydın CAnım üyeliğin hayırlı olsunGünaydın kızlar. Veee hepinize kocaman merhaba aranızda yeniyim. Normalinde sürekli yazıları takip ediyorum siteye giriyordum üyelik yeni nasip olduu. Şimdi siz tecrübeli anneciklere ve hamişlere soru sormak istiyorum. Biz eşimle yaklaşık 6 aydır deniyoruz ancak henüz hamile kalamadım. Geçen ayın 22sinde hastalıgım bitti. Üç gündür aşırı derecede sağ kasıgımda yanma kaşınma ve batmalar oluşuyor ısırık gibi. Bunun dışında sivilcelendim. Hastalıgıma 1 hafta var. Sizce belirti olabilir mi ? Bunun dışında hiç bir belirti yok... Hepinize teşekkürler şimdidenn ❤
Günaydın bismillah:))Günaydın kızlar yeni güne bismillah
Hastayım hasta canım ister pasta
Aynen vakit oldukça yazarsın :))@Dropkick isterim tabide konuları tam takip edemiyorum.Bugün evdeydim.Bir ara komşuya çıktım:)Burdayım genelde.Konu arıyorum.Burdan başka birde oynadığım oyunum var.Hesabını bırakıp gidenler oldu.Oyunla burayı beraber idare ediyorum.Nadiren facedeyim.Vs vs işde
Benim eşim de polisPolis canım görev için geldik 1 ay olcak 2nayda o başka yerdeydi
Olsun güzel bi gün geçirmişsin aramıza hoşgeldin birikimci :))Sabah saglik ocagina gittim kan degerim sinirda cikti. B vitamini eksikmis kirmizi et kuru bakliyat tuket dedi. D vitamine basladik.
Bugun kemeraltina gittim komsumuzun bebegine hediye aldim
Milkshake cigdem doner ve kazak aldim kendime.
Donerken babannemle komsuya ugradim beğendi...
Sonra kaynanama gectim.
Sagolsun orda canim skldi. Yemek bile yemedim.
Biz de seni özledikSelam kızlar bende misafir var yazamıyorum ondan özledim sizi :))
Çanakkale ama İstanbul doğdum büyüdüm yaşadımHangi sehirlerdesiniz kızlar ben bolu geçici olarak
Evet CAnım benim zor iller Allah yardımcımız olsun anlatmadan da olmuyoDogru...
Gezmeye gelince kadinin hastalığı geciyor
Evdeyken hasta modu. Arkadasi da onla beraber tum gun. Benim yaptıklarım hic gozune gelmiyor. Neyse ya Allah bilsr yeter diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.. esimle paylastm onunda morali bozuldu.
Insanin derdini anlatacagi birilerinin olmamasi cok kötü.
Baskasina anlatsam belki gulcekler arkamdan.
Ya da baskalarina anlsticaklar.
Esime de anlatinca morali bozuluyor.
Icime de atamiyorum soyleniyorum
Günaydınnn canımmm
Su içemiyorum hiçGünaydınnn canımmm
Gğnaydın kız noldu kiGünaydınlar canlar kollarım pertttt yok kol hissetmiyorum napıyonız