- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
Canımmm bizler varızz dert anlatarak insan az da olsa rahatlıyoo tabiii çıkar yol olmuyooo sıkmaktansa anlat dök içini kimse gülemezzz senin bu derdin olur başkasının başka derdiii veren Rabbim çözen Rabbim öyle yaniii kimse bişeyy demezz diyemezzz
Artık takmiyorum olur elbet insallahYapma canımm stress çokkm etkiliyooo rahata bırakkk kasma kendinii
Anladım canım sen normalde nerde oturuyonnPolis canım görev için geldik 1 ay olcak 2nayda o başka yerdeydi
Aynen oyle...bu kaynanalar çok fena ya birilerine anlatmadan insan kendini dolduruyor
Muş merkezAnladım canım sen normalde nerde oturuyonn
Herşey olucağına varır canımm ne yapıcaksıınnn sen sakin ol bak bide hamilesinn takma görmezden g2lll ama saygını eksik etmeeIcimdekileri dokmesem kendimi sinir kupu haline getiriyorum..
Sylenince kendimden memnun kalmıyorum...
Olay bundan ibaret sadece...
Tanimiyorum burdaki insanlari ama oyle guzel destek oluyorlar yeri gelince oneri veriyorlar ki bundan dolayi kendimdeki yalnizligi az da olsa gormezden gelebiliyorum..
Valla ben çok konu açtım herkes yardımcı oldu akıl verdi bende rahatladimAynen oyle...
Kendi kendimi dolduruyorum bu sefer bu kotu düşüncelerimin yansimasini herkes goruyor haliyle olumsuz etkileniuor..
Stres oluyorum iyice
Abooo oralamısonMuş merkez
Herşey olucağına varır canımm ne yapıcaksıınnn sen sakin ol bak bide hamilesinn takma görmezden g2lll ama saygını eksik etmee
Valla ben çok konu açtım herkes yardımcı oldu akıl verdi bende rahatladim[/QUOTE
Oyle kizlar.. bebegime zarar hepsi
Gormezren geldikce kudurup nankorluk yapilinca sinir oluyorum
Hayatta haz edemedigim tek sry nankörlük.
2sene önce bitlise gelirken ordan erik yemiştiimm hala aklımda çokk lrzzetliydiii pfff olaydı yiyeydikkMuş merkez
Yok görev yerimiz orası bu sene geçtik 4 yıl ordayiz nasipse ev yerlestirdik görev dediler bolu geldik 1 ayliginaAbooo oralamıson
Şimdi yoktur erik olunca gel yiyelim inalalh2sene önce bitlise gelirken ordan erik yemiştiimm hala aklımda çokk lrzzetliydiii pfff olaydı yiyeydikk
Himmm anladımm canımmmYok görev yerimiz orası bu sene geçtik 4 yıl ordayiz nasipse ev yerlestirdik görev dediler bolu geldik 1 ayligina
İnşallah nasipse bu sen kaynanamlar gittiği zaman bizde gitcezzz yerimm bol bolll ohhhb misssŞimdi yoktur erik olunca gel yiyelim inalalh
Bende severim erik sevindim simdiİnşallah nasipse bu sen kaynanamlar gittiği zaman bizde gitcezzz yerimm bol bolll ohhhb misss
Zellikle yapılıypp snkiiiYa şu reklam koyuyorlar her yere bebek var burda hep bu değişik oluyorum
Evet ya esime bişey diyemiyorum ama bebek görünce hamile görünce icim gidiyo annemlerede kısmet olursa olur olmazsa ne yapalım diyorum ama icim aciyiÖ
Zellikle yapılıypp snkiii
Aciyi yazmışım ona güldüm galiba deliriyorumEvet ya esime bişey diyemiyorum ama bebek görünce hamile görünce icim gidiyo annemlerede kısmet olursa olur olmazsa ne yapalım diyorum ama icim aciyi