- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
ya aynen dogru ya hele baslarda citimi cikarmazdim niye sinirleniyisun bile diyemezdim ne garip ya yanindada aglamam gucluyum ya iyi ediyorum sanki kendi kendimi yiyorum anca .Esim cok agresif ufacik biseyden sinirleniyoBenm annemde cok sabirli ve sessizdir ya baştan nasil baslarsa oyle gidiyor iliskiler
daha bitmedi iciyorum sabah bir gece iki iciyorum biraz arastirdim canim da insaAllah sokulurumYa bitirince 10 gün icinde olunmasi gerek diyorlar ama doktor kimine gunde 3 kimine 2 vermis.. sen kac tane kullaniyorsun? Fayda etmesse daha kullanmassin ama hasta olursun gibime geliyor bilmiyorum
Iste hep biri duru biri dalgali.. ama bu sekilde olma sonra sende patlama yasarsin.. ileri yaslarda bazi seylere tahammul edemez hale gelirsin.ya aynen dogru ya hele baslarda citimi cikarmazdim niye sinirleniyisun bile diyemezdim ne garip ya yanindada aglamam gucluyum ya iyi ediyorum sanki kendi kendimi yiyorum anca .Esim cok agresif ufacik biseyden sinirleniyo
Sana birsey sorucam sen hamileligini nasil anladin bariz belirtin varmiydi?daha bitmedi iciyorum sabah bir gece iki iciyorum biraz arastirdim canim da insaAllah sokulurum
evet ya bi ablada aynisini dedi kusme bagir cagir tepki ver byle olmaz dedi hasta olursun filan dedi yani anlatsam sasirirsin byle bi sabir yok yani herseyine katlaniyorum sakin bi sekildeIste hep biri duru biri dalgali.. ama bu sekilde olma sonra sende patlama yasarsin.. ileri yaslarda bazi seylere tahammul edemez hale gelirsin.
Fitratini cok degistiremessin ama bu karsindakini daha da agresif yapabilir cok gec kalmadan bi yolunu bul canim.. kac yillik evlisinizevet ya bi ablada aynisini dedi kusme bagir cagir tepki ver byle olmaz dedi hasta olursun filan dedi yani anlatsam sasirirsin byle bi sabir yok yani herseyine katlaniyorum sakin bi sekilde
evet canim hemde cok asiri derecede belim agriyodu kopacak gibi kasiklarimda ayni sekilde.Normalde adet olcagim zaman usurdum hamile kaldigimda terliyodum vucudum sicacikti yillardir yemedigim yumurtayi yedim geceleri midem bulaniyodu hafif bi sekilde bogazima geliyo gibiydi yiyecekler sankiSana birsey sorucam sen hamileligini nasil anladin bariz belirtin varmiydi?
7 yillik evliyiz canim evet ama nasil degisecem olmuyo huy degismiyo gecen sene dedim bi iki cikisayim dedim o bagirinca bu sefer daha fena oldu deliye dondu resmen aliskin olmadigi icinFitratini cok degistiremessin ama bu karsindakini daha da agresif yapabilir cok gec kalmadan bi yolunu bul canim.. kac yillik evlisiniz
Himm yumurcak neler yapmis bak sen :) nasil araniz bebenle :)evet canim hemde cok asiri derecede belim agriyodu kopacak gibi kasiklarimda ayni sekilde.Normalde adet olcagim zaman usurdum hamile kaldigimda terliyodum vucudum sicacikti yillardir yemedigim yumurtayi yedim geceleri midem bulaniyodu hafif bi sekilde bogazima geliyo gibiydi yiyecekler sanki
Adam şasirdi tabi.. erkekler kadinlarin huyuna cabuk alisir iyi ya da kotü.. oda onun kolayina geldi tabi.. allah yardimcin olsun ama küfür olayi kotü.. bnu mutlaka guzel bi aninda flan anltmaya caliss7 yillik evliyiz canim evet ama nasil degisecem olmuyo huy degismiyo gecen sene dedim bi iki cikisayim dedim o bagirinca bu sefer daha fena oldu deliye dondu resmen aliskin olmadigi icin
cok guzel aramiz sukur biraz memlekete gidip gelince huyu degisiyo ama cok uysal sakin bi cocuk rabbim sizede yasatsinHimm yumurcak neler yapmis bak sen :) nasil araniz bebenle :)
Anlamiyoki defalarca dedim dalga geciyo ya duymamazliktan geliyoAdam şasirdi tabi.. erkekler kadinlarin huyuna cabuk alisir iyi ya da kotü.. oda onun kolayina geldi tabi.. allah yardimcin olsun ama küfür olayi kotü.. bnu mutlaka guzel bi aninda flan anltmaya caliss
Insallah be canim.. Allah büyük..cok guzel aramiz sukur biraz memlekete gidip gelince huyu degisiyo ama cok uysal sakin bi cocuk rabbim sizede yasatsin
4.senemde oldu hic asilamadan bisey beklemiyodum ama verecek olan rabbim istedi verdi yuzde ikilik oran dusunsene sadece bi denemeydi ve insulin direnci ve bi kac hormonum bozuk olmasina ragmenInsallah be canim.. Allah büyük..
Bosver canim seninde kafani yormiyim kendimi cok yordum kader kismet bakalim Mevlam ne gosterir.. ben ona havale ettm hep.. ilk evlendigimde cok tereddut ettm hemen kalmaktan ama dedimki allahim sen hayirlisi hangisisiyse onu nasip et olacaksa olucak zaten dedm biraktim hala da boyleyiz iste. O yuzden elimden geleni yapmaya calisiyorum ama beynim hic kalamazsin diyip duruyor zaman gectkce cikmaza giriyor kuvvet versin Allahim. Bosver beni seninde canin skkn.. calisiyormusun peki canim4.senemde oldu hic asilamadan bisey beklemiyodum ama verecek olan rabbim istedi verdi yuzde ikilik oran dusunsene sadece bi denemeydi ve insulin direnci ve bi kac hormonum bozuk olmasina ragmen
yok canim ne canim sıkilcak olurmu oyle sey valla skılmiyorum anlat ki kafan bosalsin cok iyi anliyorum seni ama beynine gobderme hic olmicak dusuncesini rabbim verir elbet dert veren rabbim dermaninida yanina gizlemis hic bisey sebepsiz degil.Yok calismiyorum hic calismadim zaten ev hayatini cok seviyorumBosver canim seninde kafani yormiyim kendimi cok yordum kader kismet bakalim Mevlam ne gosterir.. ben ona havale ettm hep.. ilk evlendigimde cok tereddut ettm hemen kalmaktan ama dedimki allahim sen hayirlisi hangisisiyse onu nasip et olacaksa olucak zaten dedm biraktim hala da boyleyiz iste. O yuzden elimden geleni yapmaya calisiyorum ama beynim hic kalamazsin diyip duruyor zaman gectkce cikmaza giriyor kuvvet versin Allahim. Bosver beni seninde canin skkn.. calisiyormusun peki canim
Aynı benim eşim çok iyi anlıyorum seni nu yüzden ... ama sen kırıldığını belli etmeye devam et pes etme bi gıdımcık olsa da düzelicek yavaş yavaşherzaman sessiz kaliyorum anlarmi diye asla anlamiyo kac gundur konusmuyorum ne kadar kirdigini anlasin diye yok kendini hakli saniyo bikerede ozur dilemez nede konuyu acar ustu kapanip gider her tartismamizin
Şakın dayanma gerçekten hasta olursun alıştırma onu patla gitsin sen de ona kızevet ya bi ablada aynisini dedi kusme bagir cagir tepki ver byle olmaz dedi hasta olursun filan dedi yani anlatsam sasirirsin byle bi sabir yok yani herseyine katlaniyorum sakin bi sekilde
GüzellllBenimde bugünkü günüm veterinerde geçti sonra bi cafeye oturdum cay kahve sonrasında alısveris yaptım eve geldim :)
Döktüm gittiiiyok canim ne canim sıkilcak olurmu oyle sey valla skılmiyorum anlat ki kafan bosalsin cok iyi anliyorum seni ama beynine gobderme hic olmicak dusuncesini rabbim verir elbet dert veren rabbim dermaninida yanina gizlemis hic bisey sebepsiz degil.Yok calismiyorum hic calismadim zaten ev hayatini cok seviyorum