Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soda şade miBugun nabtim kar var yuruyus yapamiyorum hastayim spor yapamiyorum.. buda sıkıcı oluyor biraz kitablarimi okuyorum vs vs..
Soda iciyorum oturuyorum kösss kösss:)
Maden suyu sade evet canimSoda şade mi
Sen nasilsin daha iyimisin ruhun nasilSoda şade mi
Olsun da bebeğimiz düşünürüz ahahaaaSen nasilsin daha iyimisin ruhun nasil
Apartmanda bi cocuk hep agliyor susmuyoor simdikilerin virisiiii hic bitmiyor nabicaz biz haha
o gün sana madalyonunu vericemOlsun da bebeğimiz düşünürüz ahahaaa
İyiyim şükür yaa inanır mısın umurumun umrunda diil artık
Hadi gel adet günü şakın bi gün bile şaşma gel kan gelll
Yarım senedir bi gün geç olmadım maşallah ama bebek olmuyo Aman da amannnnnn çok da tınnnnn
O kan buraya gelecekkkkkkkk
Ver ver aynı gün kanıcak var yaaaaaaaaa bekliorum o kanıııııııııııo gün sana madalyonunu vericem
:) bosver ya belki yumurcak gelicek ne biliyon kii simdiden istemem sinyali verme olumlu konus olmassa olmaz nabican olunca yazarsin bak.. insanin hayati bir anda degisebiliyor yeterki vakti gelsinVer ver aynı gün kanıcak var yaaaaaaaaa bekliorum o kanııııııııııı
Yüz senedir olumlu konuştum yaa adaleti sağlamam lazım:) bosver ya belki yumurcak gelicek ne biliyon kii simdiden istemem sinyali verme olumlu konus olmassa olmaz nabican olunca yazarsin bak.. insanin hayati bir anda degisebiliyor yeterki vakti gelsin
Hic bisey yokmus gibi duşün cokta olunmlu olmann kimseye faydasi yok tabi. Neyse salla yaa aman.:)Yüz senedir olumlu konuştum yaa adaleti sağlamam lazım
Çok istiyorum o ayrı
İnşaşşah hayırlısıyla olur ikimizinde
Aynen yaaa gına geldi çünküHic bisey yokmus gibi duşün cokta olunmlu olmann kimseye faydasi yok tabi. Neyse salla yaa aman.:)
Uyu gitsin.. bende uyuyup duruyorum dusunmemek icin.. :) dinlenAynen yaaa gına geldi çünkü
Uyusam mı biraz daha yataktayız hâlâ eşim uyuyo
Kahvaltı yapıcazUyu gitsin.. bende uyuyup duruyorum dusunmemek icin.. :) dinlen
oo afiyet olsunKahvaltı yapıcaz
Eşim hazırladı
kac yil oldu hic duzelmiyo dahada kotuye gidiyo nebileyim ozur dilese ölmez oyle yapan erkeklerin karilari cok sansli imreniyorumAynı benim eşim çok iyi anlıyorum seni nu yüzden ... ama sen kırıldığını belli etmeye devam et pes etme bi gıdımcık olsa da düzelicek yavaş yavaş
Evde olmayi seviyosun ozaman cok guzel calisan kadin olmakta zordur ya isten gel ev isi yap .Esinde memnunmus neguzelDöktüm gittiii
Sagol canim.. ben bekarken calistim ama evlenince calismak istemiyordum memur olmak icin ugrastim ama kismt olmadi bi türlü bende boylesi hayirli demekki dedm eşim de zaten istemedi anlastik nisanliyken mecbur olmadkca dusunmuyorum :) bu sekilde ikimizde memnunuz sükür.. benim kurslarim var sükur mesguliyetlerim cok zaten