- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Sen de sağol.
Sağol canım.❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de sağol.
Sağol canım.❤
Yedi ayda kesin yetişir rahat ol 2 ayda bile yetişir kasma kendiniIzci @Dropkick :)) arada ara veriyorum canısı yoksa kafam karışıyo yaa yetişirim dimi ben yedi ayda?????
Ayyy süpersin sen bana arada gaz versene canısı :)Yedi ayda kesin yetişir rahat ol 2 ayda bile yetişir kasma kendini
TamamAyyy süpersin sen bana arada gaz versene canısı :)
Aha aynı ben :)) yalniz değilim ya oley :)) bu sefer stres yok no panic no stres yes money :))Tamam
Ben de sınavlarda çok stres oluyodum artık takmıyorum ama yine de sınav günü sabaha kadar uyuyamıyorum çok saçma artık takmak yok
Evet tabi yalnız diilsinAha aynı ben :)) yalniz değilim ya oley :)) bu sefer stres yok no panic no stres yes money :))
İyilik canım ne olsun ayyy sayfanıza gizliden göz atıyordum bildirimi görünce yakalandım dedim
Evet yakaladımİyilik canım ne olsun ayyy sayfanıza gizliden göz atıyordum bildirimi görünce yakalandım dedim
Nasıl anladın kuzum sayfanızda sizi gözetleyen biri olduğunu neyse sayende aranıza katıldım tabi alırsanızEvet yakaladım
Vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı :)))Evet tabi yalnız diilsin
Ama gerçekten de yok stres dünyanın sonu diil unutma sadece sınav amann
Hahaha en çılgın bendim bende yaşlandım leenn:))))Ya tanıdığınız çılgın arkadaşlar olan var mı iki muhabbet etsek
ASSOSyal diyicem oda burdaymış zatenYa tanıdığınız çılgın arkadaşlar olan var mı iki muhabbet etsek
Ay ne demek hoşgeldin başımızın üstünde yerin varNasıl anladın kuzum sayfanızda sizi gözetleyen biri olduğunu neyse sayende aranıza katıldım tabi alırsanız
ooooo güzelmişşşPro üyeler okuyanları görebiliomuş Yen'i oldum ben de