- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Peki o zaman :) sen de sağ ol :)Önemli bişey yok sağol:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki o zaman :) sen de sağ ol :)Önemli bişey yok sağol:)
Aynen daha bugün konuştuk arkadaşlarla kahve dünyasında toz varmış ben de ondan alıcam çinkü biz iki kişiyiz açılınca iki günde bitirmek gerek yarın da yapıp bitirmeliyim eşim işte akşam gitti yarın akşam bitirmeliyiz :)Önceden toz olarak satılıyordu büyük paketlerde, şimdi onlardan yok sanırım.
Küçük paketlerde toz halinde var.
Baya aradım bulamadım.
Bu kutu da olanları da hiç denemedim. Denemek lazım :) ben de sahlepi sütle yapıp içmeyi çok severim
Ben de sana yılbaşında yanaşmıştım ne tesadüf ama yine mal gibi bırakılmıştımDiyorum ki seni terkketmedim diyom ne çene var yanaşmayan çalışıyorum sen yapıyorsun bunu
Haklısın begendim durumunu ama kızgındımBen de sana yılbaşında yanaşmıştım ne tesadüf ama yine mal gibi bırakılmıştım
Karı-koca kavgası gibi bişey oluyor burdaBen de sana yılbaşında yanaşmıştım ne tesadüf ama yine mal gibi bırakılmıştım
Karı-koca kavgası gibi bişey oluyor burda
Ohhh bunu duyduğuma çok sevindim yaaa :) o kadar çok aradım bulamadım, şimdi kaybolan eşyamı bulmuş gibi sevindim :)Aynen daha bugün konuştuk arkadaşlarla kahve dünyasında toz varmış ben de ondan alıcam çinkü biz iki kişiyiz açılınca iki günde bitirmek gerek yarın da yapıp bitirmeliyim eşim işte akşam gitti yarın akşam bitirmeliyiz :)
Ben hiç anlamadım zaten ne olduğunu :)Karı-koca kavgası gibi bişey oluyor burda
Tamam okucam mutlaka linke bakıcamKizlar kaan bebek icin dua ediyoruz katilmak isteyen olursa link asagida mevcut yardimlarinizi rica ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54150328/
Aynen ben de düşündüm sevinirsin die :) yoksa beş-altı kişilik aile olsa bi akşam da biter herkese bir bardak kadar (su bardağı diil hatta sütlük tarzı kullanılıyo biliosun)Ohhh bunu duyduğuma çok sevindim yaaa :) o kadar çok aradım bulamadım, şimdi kaybolan eşyamı bulmuş gibi sevindim :)
Biz 3 kişiyiz ama yine de o kutu olanları bitiremeyiz iki günde. En güzeli toz sahlep
Mesela ben konuya uygun olarak bugün ne yaptiğimi yazacam, hanımın eşi burada diye yazamıyorum jinekoloke gittiğimiBen hiç anlamadım zaten ne olduğunu :)
Valla kızlar incir çekirdeğini doldurmaz anlatıp yorulmaya dinleyip yorulmaya değmez o kadarını diyim :)Ben hiç anlamadım zaten ne olduğunu :)
Ah CAnım ya haklısın valla konuyu kapatıyoz buyur :))Mesela ben konuya uygun olarak bugün ne yaptiğimi yazacam, hanımın eşi burada diye yazamıyorum jinekoloke gittiğimi
Tartışıp duruyorlar
Şaka şaka siz buyrun atışınAh CAnım ya haklısın valla konuyu kapatıyoz buyur :))
Boşver kuzmBen hiç anlamadım zaten ne olduğunu :)
Eski konuyu tırmalıyoruz geçmiş bitmiş :) tamam hadi iyi seyirlerŞaka şaka siz buyrun atışın
Zaten benim dizi başlıyor
Sonra görüşürüz
(Muhabbet olsun diye yaptım)