Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de a e oOnlarla konuşuyorum canım ben zaten tamm birdaha yazmiycam allaha emanet ol kesinlikle ve kesinlikle etikette yapmiycam umarım bigun nedenini düşünüp anlarsin ben burda kendine yapio ve kafana çok takiyon herşeyi nese aman uzatmak bende istemiyorum hadi hayırlı geceler bbyy
Evet dün dolu bile yağdı bildiğin yağmurlu@Dropkick ayy aklına gelip etiket yapınca çocuk gibi seviniyorum kız :)) kpss çalışıyorum valla baltaya sap olamamış bir ben :)) sen nasılsın çanakkale yagmurluymus
Anladım canım. Belki bana düşmez ama yine de kırmayın birbiriniziValla kızlar incir çekirdeğini doldurmaz anlatıp yorulmaya dinleyip yorulmaya değmez o kadarını diyim :)
Evet sağol ama melek gibi olamıyoruz işte şahsen ben :)Anladım canım. Belki bana düşmez ama yine de kırmayın birbirinizi
Çok tatlısın canım benim çok teşekkür ederim bereket yağıyor bereket :)Evet dün dolu bile yağdı bildiğin yağmurlu
Sevindiğine sevindim :) aa kpss çalışıosun bak telle uğraşma ok öyle olmaz dikkatin dağılmasın öptüm
Evet yağmur iyidir yaaÇok tatlısın canım benim çok teşekkür ederim bereket yağıyor bereket :)
Melek gibi kimse olamaz ki zaten. Yani bence olamaz :)Evet sağol ama melek gibi olamıyoruz işte şahsen ben :)
İnşallah cnm inşallah rabbim gönlüne göre versinAyy dua et bana nolur bende ikizim olsun çok istiyorum Allah bağışlasın :))
.Cikolatalikurabiyem selam naber
Ben de yatıom boş boş :) afiyet olsun.
Selam canım.Ben çekirdek yiyorum suan iyiyim.Senden naber
.Ben de yatıom boş boş :) afiyet olsun