Eşim çalışıo arkadaşlarım çağırdı gidemem valla eşim çalışırken eğlenemem ben akşam gitti gececi mutluyum ya olsun :))Yılbaşı gzel geçmiyo anlaşılan
Takilalim bakalimNurabdullahpolat biraz da burda takıl kız
Kiminki bojtan degil ki tatlım
2018’deneşeli kahkahalar , mutlu kahvaltılar ,dumanı tüten dost kahveler,bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler ,ailece oturulan sofralar ,arada tatlı kaçamaklar ,yagmurda mis gibi toprak kokusu , arkasından gelen gökkuşagı , baharda rengarenk çiçekler ,yazın kayan yıldızdan dilek tutmalar , beklediğin en güzel hayırlı haberler , en kafa arkadaşlarla dört mevsim en eglenceli tatiller , bayramda hatır soran dostlar sevildigini hissettirecek sımsıkı sarılmalar ve butun bunlar için hergun şükür edebilen bir kalp ❤dilerim iyi seneler :))
Bunuda buruya koyalım dimii iyi yıllar herkese
Canim zaten gerizekali birisine bdvde saydirdim. Suan mune olmadigi icin , banlanmiyorum yarin bigun gene banlarim. Hep o salagin yuzune.Ya ben seni düzelticem diorum b... deme banlanma naaptın anlat bakalım kısaca
Sağollll teşekkür ederizherkese mutlu yıllar en başta sağlık.. sağlıklı mutlu seneler olsun insallah geri kalan hersey halledilir.
Siralama olsa benimki yildizli olarak 1. OlurKiminki bojtan degil ki tatlım
Nooldu ne dio eşin yine buradakileri takma boşaCanim zaten gerizekali birisine bdvde saydirdim. Suan mune olmadigi icin , banlanmiyorum yarin bigun gene banlarim. Hep o salagin yuzune.
Bisey yapmadim esimle kavga ettik gitti yatti bende mal gibi oturuyorum
Siralama olsa benimki yildizli olarak 1. Olur
Aman nedesin beni kucuk goruyor iste. Yetistirememis beni ailem. Nedemiyorki diyeceksinNooldu ne dio eşin yine buradakileri takma boşa
Evet yildiz cakrim ustuneBokun yıldızlısı da mı var
Resmen laçkalaşmışsınız işte benim de en çok korktuğum olaylardan biri laçkalaşmakAman nedesin beni kucuk goruyor iste. Yetistirememis beni ailem. Nedemiyorki diyeceksin
A s iyi gecelerHani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.
İyi geceler kızlar.
Bilmiyorum skıntın ne ama bende öyle dşnüyorum bu yıl başına gelmeyen kalmayan ben olarakSiralama olsa benimki yildizli olarak 1. Olur
Durum yok gitti yatti odaya. Demin bisey alacaktim kapiyi kitlemis hahahah bende irzina gececektimResmen laçkalaşmışsınız işte benim de en çok korktuğum olaylardan biri laçkalaşmak
Sanırım zamanında çok kavga ettiniz ettiniz sonunda cıvığı çıktı b... a sardı bana eşim dese en az bi hafta kafayı yerim onunla da kavga ederim işte daha cicim aylarındayız ondan
Çok zor çok anlıyorum senişimdiki durum ne peki ??
İyi yıllar canım sağlıklı mutlu huzurluuu :))2018’deneşeli kahkahalar , mutlu kahvaltılar ,dumanı tüten dost kahveler,bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler ,ailece oturulan sofralar ,arada tatlı kaçamaklar ,yagmurda mis gibi toprak kokusu , arkasından gelen gökkuşagı , baharda rengarenk çiçekler ,yazın kayan yıldızdan dilek tutmalar , beklediğin en güzel hayırlı haberler , en kafa arkadaşlarla dört mevsim en eglenceli tatiller , bayramda hatır soran dostlar sevildigini hissettirecek sımsıkı sarılmalar ve butun bunlar için hergun şükür edebilen bir kalp ❤dilerim iyi seneler :))
Bunuda buruya koyalım dimii iyi yıllar herkese
Eminim ondada yarisiriz. Herkesin deedi kendine buyuk amaBilmiyorum skıntın ne ama bende öyle dşnüyorum bu yıl başına gelmeyen kalmayan ben olarak