- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaah ahhh üzüldüm sizlere kızlarBilmiyorum skıntın ne ama bende öyle dşnüyorum bu yıl başına gelmeyen kalmayan ben olarak
Telefonu yanında mıDurum yok gitti yatti odaya. Demin bisey alacaktim kapiyi kitlemis hahahah bende irzina gececektim
ben çoktaaan girdim yeniyıla muharrem ayında hayırlı geceler
3vetTelefonu yanında mı
Nick değişmiş hayırlı olsunA s iyi geceler
Ara dur uyansın odadan çıksın sen gir kilitle yat uyu ben olsam öyle yapardım yada zıplat onu eve biri girdi diye :)Telefonu yanında mı
O zaman biz de girdikben çoktaaan girdim yeniyıla muharrem ayında hayırlı geceler
Ooo dikkatlisin teşekkürler :))Nick değişmiş hayırlı olsun
Hii vallahi yapiycam . Koca gobegiyini devirsin yatsin. Gereksiz. Vallahi tiksinti geldi artik.kizimla yatarim benAra dur uyansın odadan çıksın sen gir kilitle yat uyu ben olsam öyle yapardım yada zıplat onu eve biri girdi diye :)
Miss yat tabi kıznlla salla onu üzme kendini canım yaHii vallahi yapiycam . Koca gobegiyini devirsin yatsin. Gereksiz. Vallahi tiksinti geldi artik.kizimla yatarim ben
Oyle canim uzulmuyorum . Yol ayrimindayim artik. Ne olacaksa olsun.Miss yat tabi kıznlla salla onu üzme kendini canım ya
Bişey dicem ama tövbe tövbe erkeklerin teli alıp kapıyı kitlemeleri beni çok korkutur aklıma kötü şeyler gelio nasıl olsa küssünüz kapıyı kitlio farkettin mi küs diilken kitlese şaşarsın(ben de vi kere kitlenmiştim gelip kolumdan tutmasın ısrar edemesin die yemeğe oturmak içim özellikle TEli yanıma almadım belki de ben inçe düşünüyorum
Ya şimdi konuyu tam bilmediğim için canım yorum yapamıyorum ama rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın bende eşimle kavga ediyorum bitti diyip yatıyorum sabah yanımda bitiyo barışıyoruz ne olursa Allah eksikliğini göstermesin sende iyi düşün yavrum bir kızınOyle canim uzulmuyorum . Yol ayrimindayim artik. Ne olacaksa olsun.
Vallahi istedigini yapabilir :) ben gozumden kiskanirdim , simdi hic birseyden. Birde bana ayakkabi almis gelirkene. Bisey derdim de neyseBişey dicem ama tövbe tövbe erkeklerin teli alıp kapıyı kitlemeleri beni çok korkutur aklıma kötü şeyler gelio nasıl olsa küssünüz kapıyı kitlio farkettin mi küs diilken kitlese şaşarsın(ben de vi kere kitlenmiştim gelip kolumdan tutmasın ısrar edemesin die yemeğe oturmak içim özellikle TEli yanıma almadım belki de ben inçe düşünüyorum
Hayırdır ne oldu çok mu büyük bir sorun oldu.Oyle canim uzulmuyorum . Yol ayrimindayim artik. Ne olacaksa olsun.
Bilmem kucuk kucuk seyler ust uste bindi. Anlasamiyoruz. Neden zorluyorum aliskanlik olmus.Hayırdır ne oldu çok mu büyük bir sorun oldu.