- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Müsait değilim işşş varrrrGul-i zar yapıo baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müsait değilim işşş varrrrGul-i zar yapıo baya
Canıömm ben twmizlik dostuyumda işim var giremiyomm eve iş getirttim iş vaarr işşşşKızım benle ilgilenmiyorsunuz beni elinizden kaçırıyonuz haberiniz olsuuun
Temizlik topiklerine giddim
Müsait değilim işşş varrrr
Hee geçen görmüştüm yorumlarda boncuk işi gibi bişey miCanıömm ben twmizlik dostuyumda işim var giremiyomm eve iş getirttim iş vaarr işşşş
Sgl cnm, evet varHayirli olsun canim
Dis bugdayi adetiniz var mi
Hazırlık yaparsanız benlede paylasir misinSgl cnm, evet var
Tmm cnm insallahHazırlık yaparsanız benlede paylasir misin
Canm merakliyim boyle seylere
Saol canım benim sanada afiyet olsun tek yenmiyor evet Allah'tan benim eşim hafta sonları evdeAfiyet olsun ben de sucuk kızartıp yiyim bari tek başıma iyi olmuyo kahvaltı eşim işte
Doğru diosunSaol canım benim sanada afiyet olsun tek yenmiyor evet Allah'tan benim eşim hafta sonları evde
Şnşallah keşke bi dua zinciri oluştursak Meryem süresi mesela isimlerinizle dua etsek namaza başlasak yoksa olmuyo böyleKızla inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız ya dua edelim birbirimize bol bolll rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir melek nasip etsin (AMİN)
Amin aminnnnnnnnnnnnKızla inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız ya dua edelim birbirimize bol bolll rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir melek nasip etsin (AMİN)
Heerseyin en guzeli hayirlisi scanimKızla inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız ya dua edelim birbirimize bol bolll rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir melek nasip etsin (AMİN)