- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Yookk laaa cüzdan ama ön aşamaHee geçen görmüştüm yorumlarda boncuk işi gibi bişey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yookk laaa cüzdan ama ön aşamaHee geçen görmüştüm yorumlarda boncuk işi gibi bişey mi
Zor mu oluyo peki yorucu muYookk laaa cüzdan ama ön aşama
Birazzz ben ilk defa öğreniyommm 6 defa eldenn geçiii ee makinede varrrr pehhhhZor mu oluyo peki yorucu mu
Allah kolaylık versinBirazzz ben ilk defa öğreniyommm 6 defa eldenn geçiii ee makinede varrrr pehhhh
Saol canımmmAllah kolaylık versin
Evet canım ama ben evlenmeden önce kılıyodum hiç bırakmadım kazaya bile bırakmazdım evlendikten sonra nolduysa bilmiyorum kılamıyorım başlayıpta bırakmakta olmuyor ama başlamamız lazım ahiret için kendimiz için bu görevimiz ama yapmıyoruz herleye zaman var ama namaz herşeyden önemli başlayalım yaaŞnşallah keşke bi dua zinciri oluştursak Meryem süresi mesela isimlerinizle dua etsek namaza başlasak yoksa olmuyo böyle
Üzme kendini boşverrrYani sitedeki mesaimi :)) hadi herkese iyi sohbetler akşam beni soran olursa sabah 08:00 akşam 18;00 e kadar sitedeydi kimseler yoktu kendi kendine konuştu dersiniz yani sizin işiniz var saygı duyuyorum akşama da benim işim var
Evet başlayıp bırakmak daha kötü ben de bazen aksatmadan kılıodum inşallah başarırızEvet canım ama ben evlenmeden önce kılıyodum hiç bırakmadım kazaya bile bırakmazdım evlendikten sonra nolduysa bilmiyorum kılamıyorım başlayıpta bırakmakta olmuyor ama başlamamız lazım ahiret için kendimiz için bu görevimiz ama yapmıyoruz herleye zaman var ama namaz herşeyden önemli başlayalım yaa
Önemli bişey mi öylesine miDüşünüp durdum