- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Noldu bercestemKizlar yazmicam artik buraya sanirim.. optum sizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu bercestemKizlar yazmicam artik buraya sanirim.. optum sizi.
Kizlar yazmicam artik buraya sanirim.. optum sizi.
uyuyordum . Ne olduki ?Ya yapma boyle
Bu saatte ne işin var ayakta..7
uyuyordum . Ne olduki ?
Ya erken yatmistim. Uyandim göbüküm acikmisBu saatte ne işin var ayakta..
Biraz uzun ya dilersen eski sayfalari okuyabilirsin7
uyuyordum . Ne olduki ?
Çıkıorum derken komple çıkıon sandım uyudum ben de
Allah Allah bide konu sahibiymiş demek vahh böylesinide ilk kez görüyorum. Bu konuya yazmamak en iyisi zira MAL sahibi biraz tuhaf
Tuhaf olduğum için ilk sıradayız forumlarda
Bi de mal demiş bana büyük harflerle :))) gram umrumda diilAllah Allah bide konu sahibiymiş demek vahh böylesinide ilk kez görüyorum. Bu konuya yazmamak en iyisi zira MAL sahibi biraz tuhaf
Bumu önemli olan ilk defa konuştuğun birine sus len diyecek kadar tuhafsın.Tuhaf olduğum için ilk sıradayız forumlarda
Aaa nooldu ki mesajları okuyarak geçiyorum bişey anlamadımKizlar yazmicam artik buraya sanirim.. optum sizi.
Konunun ilk mesajını okursan şaka yaptığımız belli deliye vuruyoruz hoşlanmadıysan tabiki de sen bilirsinBumu önemli olan ilk defa konuştuğun birine sus len diyecek kadar tuhafsın.
Yine de 1. Olmanmı önemli :)
Aferin sana o zaman
Sadece bebegimle ugrastim.. ilk disimiz cikti, onun huysuzlugu ve biryandan usutmus burnumuz tikali atesimiz var ve uykusuz
Yo ben gayet ciddiye alarak yorumumu yapmıştım.Konunun ilk mesajını okursan şaka yaptığımız belli deliye vuruyoruz hoşlanmadıysan tabiki de sen bilirsin
Sağol :)Yo ben gayet ciddiye alarak yorumumu yapmıştım.
Neyse sana 1. Olan forumunda başarılar :)