- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Allah Allah bide konu sahibiymiş demek vahh böylesinide ilk kez görüyorum. Bu konuya yazmamak en iyisi zira MAL sahibi biraz tuhafSus len demek istemiş arkadas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah bide konu sahibiymiş demek vahh böylesinide ilk kez görüyorum. Bu konuya yazmamak en iyisi zira MAL sahibi biraz tuhafSus len demek istemiş arkadas
Geldim nergis az önce banyo yapcam diye demiyim dedim Nerdeyse bir saattir banyodayım şu ılık akiyordu usudum
Sirtim karnim ole bi agriyorki hic iyi hissetmiyorum kendimi
Yook kiz daha yumurtlama donemindeyimHayurdir kuzu adet filan mi olcn yoksa inşallah bebek mi
Yook kiz daha yumurtlama donemindeyim
Ay ne bilimm iyi hissetmiyorum bi ılık su dokueyim iyi gelir belkim üsüttummü neyy[ he yumurtlamadan olabilir o zaman hadi sonunhayrolsun
Oyy geçmiş olsun Allah YARDIMCINIZ olsunSadece bebegimle ugrastim.. ilk disimiz cikti, onun huysuzlugu ve biryandan usutmus burnumuz tikali atesimiz var ve uykusuz
Yeniyor yeniyor birsey olmuyor canim ya ama faydali oluyor hamild kalamdim ayriH M canim sen cigbalik filan yazmissin bi ara okumuştum nazil yedin onu yaa
Oyy geçmiş olsun Allah YARDIMCINIZ olsun
Yumurtlamaya mi yardimci olduYeniyor yeniyor birsey olmuyor canim ya ama faydali oluyor hamild kalamdim ayri
Canim gecmis olsun niye agriyoki sirtin kistlerden filanmikiYeniyor yeniyor birsey olmuyor canim ya ama faydali oluyor hamild kalamdim ayri
Yokk kizz üsuttum ya da yumurtlamadan sanirimCanim gecmis olsun niye agriyoki sirtin kistlerden filanmiki
Hii tmm yumurtlamadan dolayidir ilaclarda etki ederYokk kizz üsuttum ya da yumurtlamadan sanirim