Bugün neler yaptınız ?

Ben de herşeyi bi günde bitiriyorum ben daha bişey yapmadım desem simit olmadan kahvaltı yapamıorum tövbe tövbe .... olsa iki tane yerim tulum peyniriyle ....
eşim işte ondan simit istemeye çekindim grip die
Tek tek su bardağına su koyup saydım sürahiye koyarak ne boş insanım :işsiz: hiç su içemiyorum on bardak saydım bugün ki hedefim
Yediklerim içtiklerimi de yazarım mutlaka şuan gofret ama saldırıya geçicem :KK53:
Allah allah kimi de sevmez suyu evet ama kısın cokta zorlama icmeye su kaybu fazla.olmuyor ben iciyorum su topluyorum sora :KK48::KK48: cok tuzlu da yemiyorum ama.topluyor iste napim. Yediklerine gore icmeyi dene. 10 br ideal yeter

Bugun cok isim var cunku dun gun boyu koltuklar arasi sefer duzenledim:uykucu: Oglum disari cikmak istiyor esim yalniz asla basedemez kaybeder yavrumu :KK57:mecbur ben de gidicem kaldi mi isler yarina :süslü: Cekicem kapiyi cikicam valla ohh sefam olsun cat kapi biri falan gelirse de kirli yigininin ustune oturtacam yuksekten daha iyi gorur:KK53: arkmdan konusan olursa da arkami doncem ona soylesinler:KK47: amann ben mi kurtarcam dunyayi temizlik temizlikk yetti gari :sinirli:
Eşine guven bak bole yapmayin:KK48::olamaz: alissinlar :KK48: senin evde harpmi vardi okadar mi daginik:KK31::KK48:

Nerdeyse harp diyebilirim esim asiri otesi daginik oglum da cabasi bebegim var bi gun yapmasam ertwsi gun zor yetisiyor:işsiz: simdi bugun de yapmasam iki gun olacak yarin ölene kadar temizlik :temizlik:
Aaa o zaman haklisin olur oyle. Benin yogenim bana da geldi 1 hafta kaldi allahimm cekyatlarini altinda olmayan sey halinin ustunde olmaysn leke.. evi yemixleyince haliyi flan kaldirdim baska serdim ohh bee dedim. 2 taneyse normal esinize verin cocugu sizde islerinizi halledin insallah :anne::anneadayı::bicak::emir_bebek::halay:

Neyse bende evimi temizliyim 2 3 gundur detayli giremedim sora yemek icmek hallediyim sorada esim geliyor vakit cabuk geciyor gors hanimlar

Bugun cok isim var cunku dun gun boyu koltuklar arasi sefer duzenledim:uykucu: Oglum disari cikmak istiyor esim yalniz asla basedemez kaybeder yavrumu :KK57:mecbur ben de gidicem kaldi mi isler yarina :süslü: Cekicem kapiyi cikicam valla ohh sefam olsun cat kapi biri falan gelirse de kirli yigininin ustune oturtacam yuksekten daha iyi gorur:KK53: arkmdan konusan olursa da arkami doncem ona soylesinler:KK47: amann ben mi kurtarcam dunyayi temizlik temizlikk yetti gari :sinirli:
Aynen yaa keyfine bak iyi yaparsın valla

Aaa o zaman haklisin olur oyle. Benin yogenim bana da geldi 1 hafta kaldi allahimm cekyatlarini altinda olmayan sey halinin ustunde olmaysn leke.. evi yemixleyince haliyi flan kaldirdim baska serdim ohh bee dedim. 2 taneyse normal esinize verin cocugu sizde islerinizi halledin insallah :anne::anneadayı::bicak::emir_bebek::halay:
Evet yaa eşiniz de çalışsın :kahve:

Kızlar ben mutfağa girişiyorum
Poğaça yiyeceğim için çok mutluyum
Yediklerimin listesini de yapıorum ne yersem yiyeyim
Diyet asla diil hatta dikkat etmek bile diil
Hem kafam dağılsın hem de kendimi biliyim
Kalori hesaplıyorum :hamarat:
Şuan acayip açım gofret ve 5 kuru kayısı ile duruyorum

X