Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi aksamlar cnm şükür sen nasilsinİyi yakşamlar gızlar nasılsınız
İyi değilim migren tuttu yaa çok kötüİyi aksamlar cnm şükür sen nasilsin
Gecmis olsun miren igrenc birsey ya. Ilac aldin mi nasil gectiİyi değilim migren tuttu yaa çok kötü
İyi geçti şükür de o kadar heyecanlıyım ki manyak mıyım ben anlamamıyorum ortada bişey de yok sadece yarın Doğum günüm nefes almam zorlaşıyo. Kendimi bildim bileli heyecanlıyım şükür yani sorun diil geçsin de istemiyorum ama şaşırıyorum işteBende seni etiketlemek icn girdim tam
Anlat bklm nazil geçti gunun
Geçmişe olsun canim nane yagi falan koklasan iyi gelir miİyi değilim migren tuttu yaa çok kötü
İyi geçti şükür de o kadar heyecanlıyım ki manyak mıyım ben anlamamıyorum ortada bişey de yok sadece yarın Doğum günüm nefes almam zorlaşıyo. Kendimi bildim bileli heyecanlıyım şükür yani sorun diil geçsin de istemiyorum ama şaşırıyorum işte
Evettttt iş çıkışına yakındı yetiştirdiler şükürHediyen geldi mi
Naber len berceste :))bak nasil geldin yoksa gelemzdin :)
Kutlamadin mi niye bekliyonGece 00:00 olsun whatsapp a koyup hava atıcam
:))
Keşke benimki tuttumu tutuyor geçmiyo saol canımGeçmişe olsun canim nane yagi falan koklasan iyi gelir mi
Kalori hesabı yapabilirsiniz ben vi kere öyle kilo verdimKacamaklardan birbirimizi haberdar edip gazlariz spor kilo bildirimi falan yaoariz ne dersiniz
Çook romantıkkk çok güzel
Gece 00:00 olsun whatsapp a koyup hava atıcam
:))
Aaaa yok öyle yağmaPolikistik diyetmi diyelim ne yapalim? Baska topikmi acalim
İyiyiz senİyi yakşamlar gızlar nasılsınız